ERMANNO SCERVINO a prezentat publicului din Romania cea mai recenta colectie

Cel mai important eveniment de moda al anului in Romania a avut loc joi, 7 decembrie 2023, atunci cand binecunoscutul brand italian Ermanno Scervino a prezentat colectia sa de primavara-vara 2024, in prezenta lui Toni Scervino, unul dintre cei doi fondatori ai marcii. Cu aceasta ocazie,boutique-ul Ermanno Scervino din Romania, situate in galeria The Grand Avenue, de la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a celebrat doisprezece ani de prezenta in tara noastra.

Tinutele care au fost prezentate publicului din Romania fac parte din colectia primavera-vara 2024, intitulata “One of a Kind”, dezvaluita, in premiera, la finalul lunii septembrie, in timpul Milan Fashion Week. In esenta, colectia este un omagiu adus artei si a maiestriei. Fiecare piesa emana pasiunea incontestabila a marcii pentru a crea articole de imbracaminte care amplifica delicatetea celor care le poarta. Ermanno Scervino valorifica frumusetea femeii, invaluindu-le in broderii rafinate si tesaturi pretioase, creand siluete atragatoare care reflecta dragostea pentru feminitatea gratioasa si cultul pentru maiestria artizanala.

"A fost o onoare sa prezentam colectia noastra de vara, aici, la Bucuresti. Prin aceasta, am dorit sa transmitem pasiunea pe care o adaugam fiecarei creatii care poarta semnatura Ermanno Scervino, o adevarata expresie a frumusetii si a conceptului Made in Italy” - Toni Scervino, Cofondator Ermanno Scervino

Show-ul Ermanno Scervino de la Bucuresti a fost un succes, indeplinind toate normele de valoare organizatorica si estetica specifice marilor evenimente din lumea internationala a modei. Defilarea tinutelor a fost precedata de un clip video cu un interviu realizat de Alin Galatescu, amfitrionul serii, la Florenta, impreuna cu Ermanno Daelli, celalalt fondator al marcii italiene.

Evenimentul de moda a fost urmat de o receptie organizata in boutique-ul Ermanno Scervino si in galeria The Grand Avenue, acolo unde invitatii - clienti ai marcii, jurnalisti, stilisti si personae publice - s-au bucurat de prezenta lui Toni Scervino, alaturi de care au discutat despre noile creatii ale casei de moda si despre tendintele sezonului urmator.

Alaturi de modele consacrate care au defilat pe podium s-au aflat si cateva personae publice care au impresionat audienta prin prezenta lor. Printre acestea s-au numarat Ioana Casetti, Carmina Cotfas, Laura Dragomir, Ana Maria Pop, Loredana Salanta sau Dana Savuica. In public, in calitate de invitati, s-au aflat Maria Andrei, Cristian Brancu, Alexandra Calafeteanu, Gina Chirila, Cristina Cioran, Livia Dila, Octavia Geamanu, Adina Halas, Andreea Marin, Carmen Negoita, Simona Patruleasa, Alina Sorescu si Simona Taranu.

Exclusivistul brand Ermanno Scervino este prezent in Romania, in sistem franciza, din decembrie 2011 si, incepand cu toamna acestui an, magazinul prin care opereaza in tara noastra a intrat in portofoliul grupului de companii Terminal of Fashion, care detine mai multe francize internationale, prin intermediul unor boutique-uri monobrand sau multibrand din cadrul galeriei The Grand Avenue, precum si platforma de luxury shopping www.toff.ro, acolo unde a fost difuzata, in regim de streaming live, intreaga prezentare de moda din seara de 7 decembrie 2023.

Despre Ermanno Scervino

Fondata de antreprenorul Toni Scervino si designerul Ermanno Daelli in anul 2000, Ermanno Scervino este o casa de moda italiana recunoscuta pentru imbinarea armonioasa a elementelor romantic si feminine cu o nota de senzualitate aparte. Brandul Ermanno Scervino a devenit un success international si este prezent in diverse magazine de lux din intreaga lume.Creatiile sale au incantat numeroase celebritati si pasionate de moda, printre care Nicole Kidman, Kylie Minogue, Regina Rania a Iordaniei, Madalina Ghenea, Amal Clooney, Olivia Palermo, Anna Dello Russo sau Georgina Rodriguez.Colectiile Ermanno Scervino include tinute pret-a-porter, accesorii si imbracaminte de exterior, toate caracterizate de lucrari complexe de dantela, broderii si tesaturi pretioase.

DiFine PR