Despre lumea Differenta

publicitate

Va voi povesti astazi cate ceva despre minunata lume in care lucram - lumea modei - lumea Differenta, si despre frumoasa noastra echipa, care face totul posibil.

E adevarat ce se spune, si anume ca "cine se aseamana, se aduna". Acest lucru este valabil si in cazul nostru.

Suntem o echipa tanara si entuziasta, care lucreaza in acest domeniu inca din anul 2008, de cand doi tineri frumosi, sot si sotie, au hotarat ca scena modei are nevoie de culoare, de stil, de originalitate. Asa ca au pornit cu curaj si optimism pe acest drum anevoios, si, desi s-au lovit la inceput de reticenta oamenilor, au reusit treptat sa schimbe mentalitati. Si asta, pentru ca oamenii au dobandit incredere, si au inteles faptul ca avem nevoie de originalitate, ca avem nevoie de culoare, si ca stilul este ceva ce exista in fiecare din noi, trebuie doar sa ne dam o sansa, sa ne invingem teama, si sa acceptam faptul ca fiecare din noi este diferit..

Si astfel, continuam impreuna pe acest drum frumos, iar dovada ne sunt zecile de mii de clienti mutumiti.

Prin ce ne deosebim de altii?

- poate prin faptul ca avem totul in stoc, si nu trebuie sa asteptati cateva saptamani produsul pe care vi-l doriti. Noi stim ce inseamna sa iti doresti ceva, iar la noi sunteti rasfatati, ceea ce va doriti, primiti aproape imediat. Comenzile facute pana in ora 12 le ambalam si le expediem in aceeasi zi, iar dvs veti avea comanda acasa in doar 3 zile lucratoare. Nu e grozav?
Prin ce ne mai deosebim?

- poate prin faptul ca suntem amabili si rabdatori, si la dispozitia dvs oricand aveti nevoie de ajutorul nostru, sau de sfaturi in alegerea unei piese vestimentare, sau a unei tinute.
Noi suntem echipa care face totul posibil.

Facem totul cu drag, pentru Dvs. Iar cand ne scrieti, sau ne sunati, si ne spuneti cat de incantati sunteti de piesele de moda originale, selectate de noi pentru Dvs de la marile branduri internationale, din Brazilia, Spania, Peru, America, Anglia, Italia sau Grecia, ne faceti o mare bucurie, si ne motivati sa continuam. Simtim ca totul are un sens, si asta, datorita Dvs.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi pe acest drum frumos, si va promitem ca vom continua sa facem tot ce este cu putinta pentru a va sti multumiti. Pentru ca meritati! ;)

Si, nu uitati, continuati sa fiti Differenta! ;)