Designeri In Vitrina YOKKO 6, decembrie, Premiie YOKKOlindate

2020. An atipic. An care ne-a unit. Macar in Vitrina YOKKO, si tot am reusit. Designerii romani au valoare si trebuie sustinuti.

Evenimentele lunare in care i-am prezentat presei au ramas in Social Media, in reviste si in amintirea noastra.

Peste 50 de designeri romani au expus in vitrinele magazinelor YOKKO in cursul anului 2020 frumosul made in Romania. Sa nu renuntam la revelatia creativitatii este felul nostru de a contracara oprelistile.

Din luna mai a acestui an schimbator de sanse si visuri, am sustinut, promovat si defilat in straie elegante, unice, create de romani. Designerii s-au unit cu magie si bucurie, cu incredere si speranta.

Pe 22 decembrie ne vedem in mediul digital, live pe pagina de Facebook YOKKO The Fashion Store sa povestim, sa premiem bucuria si sa colindam impreuna cu Ana Teodora, tanara talentata care ne va canta cu chitara, insotita de zecile de fani virtuali.

Speram sa prindem starea de gratie a colindelor din Ajun de Craciun si sa ajunga voiosia si gandurile de bine la cat mai multi prieteni din online si offline.

Simbolic vom darui Magiun Topoloveni, produse Techir si invitatii la cofetaria cea mai noua din oras, Liberte.

Si speram ca toti romanii sa invete sa aiba incredere si sa cumpere lucruri de calitate, valoroase de la romani. Povestile romanilor si ale creativitatii lor se astern pe randurile digitale ale publicatiei Life.ro.

Pentru ca romanii au prioritate in Romania.

Sarbatori fericite, cu design romanesc!