DalicePrezentare

"Dalice": o combinatie intre "Daniela" si "Alice in Tara Minunilor", asa am ajuns la acest nume. Mi l-a dat o buna prietena, cu ani in urma, vazand jocurile mele cu margelele de cristal, coral, scoici, pietre semipretioase si perle naturale.Fascinatia pentru culori! Bucuria de a crea frumosul! De a-l oferi!

Ma numesc Daniela Brown.
Predau literatura si istoria artei: am privilegiul sa ma misc printre pagini celebre si picturi maiestre in dorinta de a intelege ceva din dansul culorilor, de a descifra cate putin din esentele lumii pentru a ma imbogati si a le transmite cu drag mai departe.

Acum zece ani, am simtit nevoia unei provocari: sa-mi incerc mana ca bijutier, sa vad ce se intampla dincolo de teorie, sa ma straduiesc sa combin formele si texturile margelelor pe potriva celei care le poarta, sa inventez modele de coliere si cercei si bratari de seara si de zi, la diverse ocazii, pentru o mie de toalete, in fiecare anotimp. Personalizate!

Da, dupa zece ani de experienta in confectionarea bijuteriilor, stilul Dalice, inspirat de inefabilul naturii, reverberand in propria-mi viziune, se ofera cu generozitate si ineditul creatiei tuturor celor ce doresc sa adauge siluetei un plus de subtilitate si rafinament. Sa paseasca cu incredere in cucerirea fiecarei zile! Sa se bucure de doruri, sa iubeasca viata. Cred cu tarie ca iuresul culorilor si al formelor din bijuteriile Dalice maresc misterul feminin relevandu-i frumusetea, oferind incredere si muzica unei noi zile!