Curs practic de machiaj


Fundatia Calea Victoriei va invita incepand cu 30 septembrie la un Curs practic de machiaj, cu Valentina Balasa Ario, fost model, in prezent Creator de imagine si fotograf pentru studioul foto propriu.

Fiecare dintre noi are calitati si trasaturi specifice care pot fi valorificate prin machiajul potrivit. La cursul nostru de machiaj, fiecare participanta va putea sa inteleaga regulile esteticesi, trucurile de stil care sa ii evidentieze frumusetea naturala si stilul individual si sa ii ofere mai multa incredere.

Cele doua sedinte vor fi concentrate pe tehnici de automachiaj, fiecare a cate 2h si jumatate. Vor fi prezentate regulile si elementele specifice machiajului de zi si de seara, accentul fiind pus pe caracteristicile si interesele proprii fiecarei cursante.

Subiectele abordate sunt:
- Curatarea si hidratarea tenului.
- Adaptarea machiajului in functie de tipul de ten si de varsta. Trusa de machiaj ideala.
- Forma fetei: corectarea formei cu ajutorul luminilor si umbrelor. Forma sprancenelor. Baza de machiaj.
- Machiajul ochilor si al buzelor.
- Trucuri pentru rezistenta machiajului, greseli de evitat.

Taxa de curs include o trusa individuala de machiaj formata din: set de pensule, farduri profesionale pentru ochi (6 culori), creion de buze si de ochi, fard pentru obraz.

Cursantele sunt invitate sa isi aduca si trusa personala de machiaj, daca doresc, pentru a discuta ce imbunatatiri se pot face, in functie de trasaturile specifice fiecareia.

Lector: Valentina Balasa Ario
Data incepere: 30 septembrie 2014; Ora curs: 18:30
Numar ateliere: 2
Frecventa: saptamanal, marti
Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la contact@victoriei.ro
Detalii la www.victoriei.ro