Curs Design de Interior – Atelier Decorator Interioare


Eveniment: Deschiderea cursului de Design Interior - Atelier Decorator Interioare

Cine: Atelierele ILBAH

Cand: Sambata, 25 IANUARIE 2014.

Locatie: Bd. Dacia nr. 103 (zona Piata Spania), etaj 1, ap. 4 , sector 2, Bucuresti

Acces: inscriere la curs pe www.ateliereleilbah.ro, sectiunea inscriere sau la tel: 0729 373 342 / 0729 373 387

Acest curs este unul de perfectionare in urma carui veti dobandi toate cunostiinele necesare unei bune practici. Cursul organizat de Atelierele ILBAH se adreseaza atat persoanelor care isi doresc sa practice pentru prima data aceasta ocupatie cat si celor cu minime cunostiinte in domeniu, care doresc sa se perfectioneze si sa isi creeze un viitor in domeniul decoratorilor de interior. Este un curs sustinut de arhitecti cu renume in aceasta bransa a design-ului de interior. Orele practice vin in sprijinul dumneavoastra si va vor ajuta sa va sedimentati teoria acumulata pe parcurs. Pe durata cursului veti fi surprinsi de invitati speciali si de sedinte demonstrative ale unor profesionisti in domeniu.

Trainerul cursului de Design Interior este Arh. MIRUNA ARDELEAN - MANAGER PARTENER CLASS LIVING (unul din locurile unde se vor desfasura vizitele de specialitate). Urbanist, arhitect si nu in ultimul rand designer de interior, Miruna s-a specializat atat in tara, cat si in strainatate, urmand atat cursurile Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" , Bucuresti, cat si ale Universita degli studi di Palermo, Facolta' di Architettura, Italia. Pe toata durata cursului trainerul va va sta la dispozitie impreuna cu un asistent personal, de asemenea arhitect, pentru o mai buna desfasurare a acestui curs.

Durata acestui curs este de 10 saptamani - respectiv 2 luni si jumatate - 2 sedinte/saptamana a cate 2-3h fiecare sedinta - in total 20 sedinte. In principiu zilele in care se va desfasura acest curs sunt:

- o sedinta in timpul saptamanii - Marti - in intervalul orar 18:30 - 20:30

- o sedinta in weekend - Sambata - sedinta in care vor avea loc vizite la diferite showroom-uri specializate din Bucuresti sau vor veni diversi invitati speciali (arhitecti si designeri) din tara si din strainatate - in intervalul orar 14:00 - 17:00

Ideea cursului de tipul unui atelier presupune mai mult decat un simplu curs teoretic. Noi ne axam foarte mult pe practica, pentru ca doar asa puteti ajunge sa fiti printre cei mai buni in domeniul ales de dumeavoastra.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze meseria de decorator de interioare, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international, diploma cu care va veti putea angaja sau deschide propria afacere.