CREATEDBY


CREATEDBY

Designeri:

Ionut Nodis
Luis Stanila

Telefon:

0733 729 666

Website:

www.createdbyns.com

Facebook:

Createdby

Instagram:

createdby

Youtube:

Alien Creatures AW21 Collection (by CreatedBy)

Email:

office@createdbyns.com
editorial@createdbyns.com


Prezentare

Ionut Nodis si Luis Stanila sunt cei doi designeri din spatele brand-ului CREATEDBY. Fondat in anul 2018, la Timisoara, brand-ul a evoluat rapid pe piata romaneasca si cea internationala.

CREATEDBY este purtat de catre o multime de artisti si oameni publici, pe platourile televiziunilor, in clipuri muzicale si scene, peste tot in tara.

Misiunea celor doi designeri este aceea de a oferi oamenilor produse cu adevarat de lux, din cele mai calitative materiale, confectionate in cele mai bune fabrici italiene.

Ei doresc sa ofere produse de cea mai inalta calitate, cu un mesaj puternic atasat de fiecare piesa vestimentara, pentru oricine isi doreste o experienta noua.

Scopul nostru final este de a construi ceva mai mare si mai profund decat noi toti. Ne straduim sa ii facem pe oameni sa simta o emotie profunda si sa inteleaga problemele care ne exclud ca specie. Ne straduim sa ii facem pe oameni sa simta ceva, fara sa spunem nimic.

CREATEDBY serveste scopul de a umple golul dintre lux si accesibilitate, luand un lucru atat de neatins precum luxul si punandu-l la dispozitia tuturor celor care doresc sa experimenteze adevaratul lux in moda.