Copiii romani, castigatori la World Rising Stars in Tbilisi

Romania a fost iarasi pe podium cu copiii talentati de la It Kids - art school & modelling agency.

Pentru al doilea an consecutiv la aceasta competitive internationala, Romania a participat cu 9 copii, dintre care 3 oaspeti speciali: Paula Both, Andreea Costache si Maria Cristina Flacau, fiind invitate pentru performantele lor in modelling, in tara dar si in afara ei.

In perioada petrecuta in Tbilisi (Georgia), copiii romani au avut interviuri cu juratii, fashion show-uri cu tematica streetstyle si classical, probe de talent, sedinte foto, catwalk-uri pentru designeri si branduri internationale.

In echipa It kids se afla si brandul Two kids, al designerului Marin Nicoleta, care a participat cu o prezentare spectaculoasa a ultimei colectii couture, create special pentru acest eveniment.

Aceasta colectie i-a adus si titlul de cel mai bun designer in cadrul competitiei, care a premiat si jurnalisti, celebritati, modele, branduri, samd.

Dupa 4 zile de show-uri si repetitii, cei patru romani concurenti reprezentati de Catalina Buzdun, in calitate de director national, au castigat urmatoarele titluri si onoruri:

- Ana Maria Margean - Best Talent Grand Prix si Best Singer

- Jasmina Constantinescu - Beauty of the year Grand Prix

- Adrian Margean - Best prince

- Alexa Negoescu - Best dancer

Fiind o competitie pentru copii deja celebri in tara lor, si oaspetii speciali au fost premiati, respectiv:

- Andreea Costache - Top model 2019

- Paula Both - Best Singer

- Maria Cristina Flacau - Best Fashion Model in Fashion Week

Cum nu sunt singurele titluri care reprezinta agentia It kids din Bucuresti, mentionam cu mandrie ca premii extrem de importante au venit din Grecia de la Little Miss World, din Bulgaria de la Little Miss Galaxy, din Turcia de la Festival Model & Talent si din Georgia de la Top Child Model.

Si pentru ca a venit vorba despre Top Child Model va reamintim ca pe 20 ianuarie este editia a doua in Romania, licenta internationala cumparata de la Katrini Models, la fel ca si World Rising Stars.

"Top Child model este la a doua editie in Romania, dupa ce anul trecut pe 5 ianuarie am avut 32 de concurenti, din care doi au mers si au reprezentat tara cu mandrie, aducand alte titluri importante in tara, respectiv Miss Europe si Top Child Model Grand Prix", mentioneaza Catalina Buzdun, director national Romania la aceste concursuri si manager It kids- art school & modelling agency.

comunicat It Kids