Colectia de tricouri Florin Burescu


Dupa papioane si costume barbatesti, Florin Burescu lanseaza si colectia de tricouri Datorita succesul inregistrat la editia de iarna a Bucharest Fashion Week 2013, Florin Burescu a decis ca este momentul sa faca urmatorul pas in cariera. Designerul originar din Craiova a lansat si prima sa colectie de tricouri, destinata atat femeilor, cat si barbatilor.

Pentru prima sa colectie de tricouri unisex, Florin Burescu a ales creatii asimetrice si supradimensionate, care sunt realizate din material natural - 100% bumbac. Spectrul de culori este unul deosebit de generos, asemenea curcubeului, astfel ca orice preferinta poate fi regasita printre creatiile tanarului designer.

"Editia de iarna Bucharest Fashion Week 2013, cand am prezentat primele costume de barbati alaturi de creatiile Soniei Trifan, a insemnat un punct de cotitura in cariera mea. Succesul inregistrat mi-a dat si mai multa incredere, astfel ca am decis sa explorez un segment nou, cel al tricourilor unisex", a declarat Florin Burescu. "Insa cel mai important examen abia urmeaza, pentru ca reactiile pietei sunt deosebit de importante si iti demonstreaza daca ai facut alegerea inspirata. Dar sunt increzator ca tricourile mele nu ii vor lasa indiferenti pe clienti."

Contact:
www.florinburescu.com / FB: facebook.com/burescuflorin