Cluj-Napoca’s Wedding Show 2017

Grand Hotel Italia va invita la Cluj-Napoca's Wedding Show, ediția a IV-a. In perioada 20 - 22 ianuarie 2017, veti avea parte de un regal de frumusete, clasa si stil. Invitatul special al evenimentului este designerul Catalin Botezatu.

Vizitati site-ul evenimentului: www.clujweddingshow.ro
La Cluj-Napoca's Wedding Show, veti gasi sute de rochii de mireasa si costume de mire, numeroase modele de verighete, decoratiuni, aranjamente florale, pachete foto-video, showroom (outdoor) limuzine , prezentari de moda, sesiuni de make-up, workshop-uri dedicate industriei nuntilor, dar si concerte de muzica live.

Inca de la prima editie, ne-am straduit sa aducem in atentia publicului nostru cele mai noi tendinte in acest domeniu si cei mai buni specialisti. Suntem mereu creativi, iar calitatea pe care o oferim este incontestabilă. Nunta ta nu poate fi decat fabuloasa, mai ales ca suntem aici si pentru a te consilia sa iei cele mai bune decizii. Vom avea si peste 100 de expozanti de top din toate domeniile necesare pentru un eveniment de succes.

Cei care doresc sa ne calce pragul trebuie sa stie ca ii asteapta o tombola cu premii. Toti cei care nu s-au decis asupra detaliilor legate de nunta lor si au planuri mari sunt asteptati la Cluj-Napoca's Wedding Show. Intr-o singura zi, mirii anului 2016 pot stabili toate detaliile nuntii lor de vis.

Program vizitatori:
20 ianuarie, intre orele 14.00 – 20.00
21 ianuarie, intre orele 10.00 – 20.00
22 ianuarie, intre orele 10.00 – 20.00
Intrarea la eveniment este 7 lei. In zilele de sambata si duminica, organizatorii asigura transportul gratuit pe linia 21.

Expozantii care doresc sa participe la eveniment ne pot contacta pentru mai multe informatii la adresa de e-mail: marketingcluj@selecthotels.it sau la numarul de telefon +40 364 111.333.