City Forest


City Forest este un eveniment urban care sustine tinerele talente, artistii urbani locali, handmade-ul si manifestarile creative de diferite tipuri.

Credem ca tinerii romani sunt foarte dibaci, inovatori si dornici sa-si gaseasca pasiuni noi si sa se dezvolte pe plan profesional si personal. Asa ca venim in sprijinul lor si le oferim un cadrul in care sa se exprime, sa arate ce pot face, dar si sa invete unul de la celalalt, sa experimenteze si sa cunoasca oameni deosebiti.

Vino pe 18 Mai la Casa Universitarilor Bucureşti la iei parte la un eveniment special. Sigur vei gasi ceva sa-ti placa la nebunie, fie ca vrei sa te uiti la un film sau o piesa de teatru, sa stai cu prietenii tai la terasa sau pe iarba sau vrei sa participi la un workshop, sa joci un boardgame, sa interactionezi cu lumea, sa inveti lucruri diverse, sa asculti muzica. Si da, avem o padurice numai pentru noi !

Avem si un targ cu vanzare cu hainute, bijuterii si accesorii, obiecte de decor, produse bio realizate de persoane foarte talentate si dragute, care te vor incanta cu produsele lor. Sa nu uitam nici de expozitia foto nonconformista ;) Si multe, multe surprize pe care le veti descoperi la fata locului.

Sa recapitulam.

Cand?
Duminica, 18 mai 2014.

Unde?
Casa Universitarilor Bucuresti, Str. Dionisie Lupu 46, strada paralela cu B-dul Magheru, intersectata cu Strada Verona.

Ce vei gasi?
- Targ handmade, fashion & art
- Concert Runaway band
- Piesa de teatru " Traieste-ti fanteziile" de InDart
- Proiectie scurtmetraje ale studentilor la UNATC, premiate in cadrul festivalelor de film
- Workshops diverse
- Zona de boardgames
- Mese de Ping Pong de la Decathlon
- Graffitti live - Expozitie foto "Emotie B&W"
- Terasa si restaurant
- Caffee-to-go

Plus multe alte surprize. Ia-ti o patura si hai la padure :D