Bounty Fair – editie in aer liber 2017

Te asteptam la prima editie Bounty Fair in aer liber din acest an, 20-21 mai 2017, in curtea si gradina Casei Universitarilor Bucuresti (str. Dionisie Lupu 46), alaturi de designeri romani, in mijlocul naturii, cu hamace, veselie si ultimele bucurii ale primaverii.

Toate creatiile din targ sunt realizate de artisti romani, lucrate manual cu atentie la detaliu, materiale de calitate si multa ingeniozitate, pentru ca rezultatul final sa fie "WOW".

Bounty Fair aduce mereu bucurii si copiilor, oferindu-le peste 10 ateliere creative, foarte amuzante si totodata educationale. Fiecare editie are ateliere unicate (pe care nu le veti mai intalni la alte editii) si cateva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satura niciodata. Atelierele sunt permanente pe durata editiei.

Bounty Fair, editie in aer liber va avea loc in weekendul 20-21 mai 2017, la Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, langa Parc Gradina Icoanei).

Programul incepe de la orele 10:00 pana la 20:00, in ambele zile.

Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.

Biletul include accesul in zona de targ si zona de ateliere. Biletul se achita cash, la intrare. Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta!

Ce vei gasi la Bounty Fair?

- Creativitate si imaginatie puse in forma cu pasiune;
- Este locul ideal de shopping pentru tine! Uneori ai nevoie de un mic rasfat :)
- Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine si accesorii si redefinit stilul vestimentar;
- Vei gasi sute de idei de: cadouri cu "personalitate", pe care sa le oferi cu mandrie si bucurie. Nu ai nevoie de o ocazie anume pentru a le oferi cadouri unicat celor dragi tie;
- Ateliere pentru cei mici, cu tematici diferite;
- Tombola cu premii pe loc;
- Zona de restaurant;
- Hamace si paturele in zona verde.

Mai multe detalii gasesti in event-ul pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/323101214773527/