Bounty Fair – editie de Florii 2017

Vino sa gasesti cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi la Bounty Fair, targ de Florii si Pasti! Ti-am pregatit veselia si caldura sarbatorilorsi acele "cadouri" speciale pe care ti le faci tie, ca un rasfat si o bucurie inainte de inceperea pregatirilor.
Toate creatiile din targ sunt realizate de artisti romani, lucrate manual cu atentie la detaliu, materiale de calitate si multa ingeniozitate, pentru ca rezultatul final sa fie "WOW".

Bounty Fair aduce mereu bucurii si copiilor, oferindu-le 10 ateliere creative, foarte amuzante si totodata educationale. Fiecare editie are ateliere unicate (pe care nu le veti mai intalni la alte editii) si cateva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satura niciodata. Atelierele sunt permanente pe durata editiei.

Bounty Fair, editia de Florii si Pasti, va avea loc in weekendul 8-9 aprilie2017, la Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, langa Parc Gradina Icoanei).

Programul incepe de la orele 10:00 pana la 19:00, in ambele zile.

Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita. Biletul include accesul in zona de targ si zona de ateliere. Biletul se achita cash, la intrare.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta!

Ce vei gasi la Bounty Fair?

- Creativitate si imaginatie puse in forma cu pasiune;
- Sute de idei de cadouri pentru cei dragi;
- Ateliere de personalizat cadouri;
- Ateliere pentru cei mici, cu tematici diferite;
- Tombola cu premii pe loc;
- Zona de restaurant.

Mai multe detalii gasesti in event-ul pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/259433221180892/