Body Mind Spirit Expo 2017

Sanatate si relaxare in inima Capitalei, la Body Mind Spirit EXPO!

In perioada 29,30 Septembrie si 1 Octombrie esti invitat sa te ingrijesti de sanatatea trupului, a mintii si a sufletului, la Sala Palatului din Bucuresti, unde are loc Body Mind Spirit EXPO - cel mai mare eveniment dedicat sanatatii, frumusetii si dezvoltarii personale din Romania. Peste 100 de companii expozante: branduri romanesti si internationale, conferinte si demonstratii te asteapta la cea de-a XXII-a editie a evenimentului. Intrarea este libera!

Body Mind Spirit EXPO este evenimentul care celebreza starea de bine, sanatatea si un stil de viata echilibrat. Invatam impreuna cum sa ne mentinem sanatosi si tineri, indiferent de varsta, cum sa ne alimentam corect trupul dar si mintea, cum sa ne pazim de boli dar si cum sa le tratam, totul in armonie cu natura. Daca si pe tine te preocupa aceste aspecte, esti unul dintre cei pentru care acest eveniment a fost creat!

Te intampinam cu trei zone de interes:

- Zona de expozitie cu vanzare, unde poti gasi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, carti de dezvoltare personala si spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice si multe altele. Cele mai importante si indragite companii, dar si mici producatori si expozanti locali, au pregatit reduceri si promotii special pentru targ. Vino sa le descoperi!

- Sectiunea de conferinte sustinute de importante voci din domeniu: psihologi, nutritionisti, astrologi, maestri spirituali, terapeuti si personalitati publice. Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Patrascanu sau Cristian Pompei sunt doar o parte dintre acestia. Consulta intreg programul aici!

- Zona de demonstratii si momente artistice, unde te invitam sa te relaxezi si sa te deconectezi pentru cateva momente de la ritmul alert al zilelor noastre. De peste 10 ani suntem consecventi in misiunea noastra de informare si sprijinire a tuturor celor care s-au decis ca sanatatea este cea mai importanta, suntem Body Mind Spirit EXPO, un concept international, crescut cu drag in Romania de peste un deceniu. Te invitam sa ni te alaturi!

Te asteptam in perioada 29,30 Septembrie si 1 Octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru un sfarsit de saptamana relaxant in care, cu totii, sa punem sanatatea noastra si a celor dragi pe primul loc! Dam startul toamnei si ne pregatim trupul, mintea si sufletul pentru anotimpul rece cu ultima editie din acest an a Body Mind Spirit EXPO!

Verifica lista completa a conferintelor, demonstratiilor si programul de vizitare pe site-ul nostru: www.bmse.ro sau pe pagina noastra de Facebook!

Intrarea este libera!