Body Mind Spirit, editia a XXV-a

An nou, editie noua!

Evenimentul tau de sanatate te asteapta la Sala Palatului din Bucuresti, intre 8 si 10 februarie.

Vino la Body Mind Spirit pentru a iti ingriji intreg corpul de la minte, trup si pana la suflet.

Editia cu numarul XXV te astepta cu noi brand-uri, noi speakeri care vor sustine workshop-uri bune pentru suflet si noi demonstratii de gimnastica, karate si dans la scena.

Te asteptam sa descoperi toate cele trei zone ale targului, dedicate unui stil de viata sanatos:

- zona de expozitie cu degustare, vanzare si testare a produselor. Brand-uri romanesti si inetrnationale au pregatit promotii special pentru aceasta editie si produse de foarte buna calitate: alimente BIO, suplimente alimentare pe baza pe plante, produse cosmetice, carti de dezvoltare personala, cristale si multe altele.

- zona de workshop-uri, unde mari speakeri din domeniul sanatatii, frumusetii, dezvoltarii personale si nu numai, te astepta pentru a iti impartasi amanunte interesante pentru starea ta de bine.

- zona de demonstratii artistice si sportive la scena, unde te poti relaxa privind un spectacol de dans, o demonstratie de karate si autoaparare sau chiar participa la una dintre demonstratii alaturi de instructor profesionisti.

Body Mind Spirit incearca prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, sa imbunatateasca stiluri de viata, sa ajute la dezvoltarea spiritual si sa ofere o mai buna stare de bine tuturor celor care ii trec pragul.

Verifica programul expozitiei, al conferintelor si al momentelor artistice pe www.bmse.ro. Intrarea este libera!

8 - 10 februarie 2018
Sala Palatului
Bucuresti

Detalii: Body Mind Spirit Expo