BforYou by Brigitte Popescu


BforYou by Brigitte Popescu

Adresa:

Str. Laguna Verde, Nr. 27, Baltenii de Sus
Tulcea, Romania

Telefon:

0740 256 041

Website:

www.bforyou.ro

Facebook:

BforYou - Sanatate si Frumusete

Instagram:

bforyou.ro

Email:

office@bforyou.ro
comenzi@bforyou.ro


Prezentare

BforYou by Brigitte Popescu

Intr-o lume in care majoritatea dintre noi punem mare accent pe calitate, iar cosmeticelor le acordam o atentie speciala, cautam produse de top, pentru a ne ingriji delicat tenul si pentru a preveni semnele de imbatranire.

Asadar, daca va doriti un ten curat, o intretinere zilnica usoara si eficienta una dintre noile game cosmetice complete aparute pe piata din Romania, ofera produse de calitate, realizate in Germania, atat pentru utilizarea personala cat si in saloane de infrumutesare.

Gama de cosmetice - Brigitte Popescu Beauty Cosmetics, Made in Germany

Contine ingrediente naturale de inalta calitate, are o textura fina, usoara, se absoarbe imediat si nu lasa tenul incarcat.

Actioneaza bland asupra pielii, oferind acesteia posibilitatea de regenerare in mod natural, prevenind astfel semnele vizibile de imbatrinire. Hidrateaza si hraneste cu grija pielea si îi confera relaxare si revigorare.

Pielea primeste mai multa naturalete si stralucire, arata neteda si ingrijita.

Secretul produselor consta nu numai in calitatea ingredientelor foarte eficiente anti-imbatranire, extracte din plante, uleiuri pretioase si vitamine, combinate perfect dupa retete create cu atentie, ci si in prelucrarea atenta a acestora, pentru a oferi experiente si rezultate extraordinare de ingrijire.