BELT – un produs original, individual

In viziunea noastra, curelele nu sunt doar obiecte indispensabile in viata de zi cu zi, ci accesorii vestimentare menite sa ne imbogateasca tinuta si sa reflecte un stil personal. Asadar, obiectivul nostru a fost sa cream un model unic, eclectic, potrivit gustului tau in moda si imbracaminte. Am ales sa iesim din tipar si sa inlocuim sistemul clasic de prindere cu unul inovator, bazat pe un design minimalist si estetica la libera ta imaginatie. In plus, fiind extrem de pasionati de prelucrarea lemnului, am decis sa implementam acest element nobil in curelele noastre.

Rezultatul ? Un produs nou, original. Nu neaparat excentric, dar individual. Nu pentru toti, ci pentru tine.

Elemente detasabile si interschimbabile

Curelele si cataramele sunt detasabile si interschimbabile, astfel incat iti poti configure propriul model, dupa bunul tau plac. Elementele pot fi achizitionate separat. De exemplu, poti opta pentru 2 curele si 4 catarame, caz in care vei avea la dispozitie 8 combinatii, mai exact 8 curele. Fii creativ si creaza-ti colectia care sa te reprezinte ! Poti alege din peste 340 de combinatii posibile. Cate una pentru aproape fiecare zi a anului.

Design unic, pentru un plus de confort

Cataramele sunt fabricate din aluminiu anodizat, avand un aspect semimat si o textura fina rezultata in urma unui proces de sablare. Cu o greutate de doar 70 de grame si avand in vedere sistemul de prindere reformator cu un design bazat pe simetrie, cureaua BELT este pe deplin ajustabila si potrivita oricarei tinute sau activitati. In plus, iti garantam ca va rezista mai mult decat oricare alta curea in conditii de utilizare obisnuita.

Ornament din lemn

Iubitorii lemnului pot alege dintre 7 esente de lemn pentru a fi incluse pe catarame: carpen, frasin, fag, paltin, nuc american, abanos. Rezultatul este impresionant. Cu siguranta vei iesi in evidenta si vei da o nota de autenticitate tinutei tale.

Modele personalizate

Cataramele pot fi personalizate prin gravarea oricarui text, simbol sau imagine. Asadar, fie ca iti doresti un model special pentru tine, fie ca esti in cautarea cadoului perfect pentru cei dragi, o curea personalizata este mereu o idee buna. Fii original si transmite un mesaj !

Unde ne gasesti

Intra pe www.belt.ro, alege un model implicit din colectia noastra sau configureaza-ti unul propriu alegand tipul de catarama, culorile si, eventual, esentele de lemn !

De asemenea, gasesti o parte din produsele noastre in magazinele Carturesti si Diverta din Bucuresti.

In cazul in care vrei sa vezi cu ochii tai ce implica procesul de productie, te asteptam oricand la atelierul nostru din Sibiu, in baza unei programari prealabile.

BELT - Un produs 100% romanesc !