Baby Boom Show ajunge la mare


Intre 30 august si 1 septembrie, cel mai indragit targ pentru copii 0 -5 ani si gravide te invita pe litoral la o super-editie!!! Evenimentul se va desfasura in aceeasi locatie-cheie a expozitiilor de top, organizate la malul marii– Centrul Expozitional Constanta. In plus, Baby Boom ofera un cadou tuturor parintilor actuali sau in devenire: intrarea la targ va fi GRATUITA!

Firmele expozante te asteapta cu oferte speciale, colectii noi pentru sezonul toamna-iarna, dar si pachete avantajoase de servicii destinate gravidelor si copiilor. In plus, targul are loc cu doar doua saptamani inaintea deschiderii anului scolar, moment de maxima pregatire pentru tine, daca si piciul tau a ajuns la aceasta varsta!

In plus, copilasii vor avea motiv de distractie maxima! In “inima” targului ii asteapta un loc special amenajat pentru ei.

Mai mult decat atat, impreuna puteti lua masa in restaurantul din incinta targului sau daca puiul tau trebuie alaptat, nu-ti face griji; am creat un spatiu special unde cel mic se poate hrani linistit. La fel si daca micutul are nevoie sa fie schimbat de scutec. In spatiul special amenajat mamicile pot face acest lucru cu mai multa usurinta.

SI NU UITA! Ai sansa castigarii unor premii minunate! Trebuie doar sa completezi si sa depui talonul de participare la Tombola Gravidei sau/si Tombola Bebelusului.
Pana atunci insa, stai la curent cu cele mai noi stiri si oferte Baby Boom Show pe pagina de Facebook a targului sau accesand www.babyboomshow.ro