AUTOR – Targ de Bijuterie Contemporana 2016

Invitatie la AUTOR - Targ de Bijuterie Contemporana 16 & 17 aprilie 2016, Grand Hotel du Boulevard, Bucuresti
Trebuie sa Fii la AUTOR 2016!

Weekendul acesta, pe 16 & 17 aprilie, Grand Hotel du Boulevard, in Bucuresti

Freedom
Liberi, neînfricați, certați cu rutina și mereu gata să-și Forțeze limitele și să evadeze în noi universuri creative ­ ei sunt AUTORii pe care îi vei întâlni la târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR 2016.

Făurit de
În marea Familie AUTOR vor intra designeri de Frumos din 26 de țări: Argentina, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Columbia, Coreea De Sud, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Statele Unite, Taiwan, Turcia.

Favoritele Roxanei Voloșeniuc
Wanderluster, publisher și redactor-șef ELLE Romania, Roxana Voloseniuc va Fi la AUTOR si va selecta bijuteriile Favorite, care vor Fi însemnate cu 'Recomandat de Roxana Voloșeniuc' pe durata târgului.

Forma
Eliza Yokina, co-fondatoare a biroului de arhitectura SYAA, semnează punerea în spațiu pentru cea de-a 15-­a ediție a târgului AUTOR. Cei 70 de artiști își vor expune creațiile într-un context inspirat de spațiul boem al Grand Hotel du Boulevard.

Fii atent!
Vrei sa vii cu UBER - gratuit - la AUTOR 2016? Descarca aplicatia, fa-ti cont cu AUTOR25 si prima cursa, pana la 25 de lei, este din partea casei.

RETINE PROGRAMUL TARGULUI:
16 aprilie, de la 11:00 - 20:00
17 aprilie, de la 11:00 - 20:00

Grand Hotel du Boulevard
Bulevardul Elisabeta nr. 21, colt cu Calea Victoriei, Bucuresti
Bilet de intrare: 10 LEI

Iata si un preview al colectiilor expuse la targ.

AutorFair www.dautor.ro

Ne gasesti si pe Bucharest City App.