AUTOR Magazine – numarul 4

Inchide ochii. Apoi fa lucrul acela pe care, atunci cand incepi sa il faci, nu te mai poti opri. Freaca-te la ochi o vreme, pana vezi un apus in spatele pleoapelor. Acum poti porni spre noi.Pe 4 mai, pe terasa MNAC, apusul are un gust aparte. Gust de revista proaspat iesita din tipar. Revista AUTOR, numarul 4. pe 4 mai - pentru ca ‘intamplare’ e doar un cuvant.

Save the date: Joi, 4 mai 2016, de la 7 pm, Terasa MNAC din Bucuresti
Muzica si dansul: Pantazica
Dress Code: Eyes closed
What you give: 25 de lei, accesul la AUTOR party.
What you get: numar 4 al revistei AUTOR doar pentru tine, the awesome party, drinks on the house. Ah, da, si apusul.
Aaaaand save another date: pe 13-14 mai, ne vezi, ne auzi... si restul simturilor la targul AUTOR. Știi tu, cealalta aripa, ca nu poti zbura doar cu una singura.

AUTOR Magazine e o revista despre bijuterie. Asta la prima vedere. Dar, dupa ce inchizi ochii... Exista bijuterie pe care o poti doar auzi. Exista si bijuterie pe care o gusti, apoi stii, brusc, cum miroase culoarea indigo. Exista bijuterie invizibila. Hai sa descoperi toate astea in timp ce rasfoiesti ultimul numar din singura revista de bijuterie contemporana din Europa de Est! Ne vedem acolo.

Hai si pe Facebook Event - PARTY Autor Magazine #4

Party-ul e doar un antrenament pentru festinul senzorial de pe 13-14 mai, cea de-a 16-a editie a targului international de bijuterie AUTOR. Acolo ne vedem cu 90 de artisti care traverseaza lumea pentru a-si aduce bijuteriile minunate in fata ta.