Autor 12 – toamna 2014

Conectează-te la bijuteria contemporană! În weekend-ul 1 și 2 noiembrie, la Casa Universitarilor din București, vino la târgul Autor să afli who's who în bijuteria contemporană: cunoaște designerii și pe cei care o poartă!

AUTOR, celmai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei, se pregătește de cea de-a 12-a ediție, de data aceasta ntr-un spațiu nou: un palatgotic elegant, demn de cei mai buni designeri români și internaționali – 43 de participanți selectați la AUTOR 12 vo rexpune la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46).

„Designeri iparticipanți au fost selectați de către un juriu internațional, am avut multe aplicații și abia așteptăm să vedeți colecțiile de bijuterie contemporană create special pentru ediția de toamnă a evenimentului. Cu siguranță lucrurile merg în direcția bună, prietenii Autor știu deja că nimic nu se compară cu atmosfera incredibilă care se construiește în cele două zile ale evenimentului; bijuteria contemporană neconectează și ne completează.” – Dan Pierșinaru, director și fondatorAutor.

PremiileAutor au impus designerii români pe piețele internaționale, iar asta le face din ce în ce mai dorite, mai relevante și valoroase. Autor continuă seria de premii inițiate la edițiile trecute: Autor Awesome Award (un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florența), premiul Elle, prin care stiliștii ELLE aleg în cadrul evenimentului un designer căruia îi dedică un articol în ediția din decembrie 2014 a revistei, premiul Assamblage (curs de bijuterie oferit de școala de bijuterie Assamblage unui designer promițător, la început de drum) și, în premieră, la Autor 12, Premiul Publicului: designerul ales participă automat la următoarea ediție Autor!

Focus Designer - David Sandu
Fondator al Scolii de Bijuterie Contemporană Assamblage și furnizor oficial al Casei Regale a României, David este de asemenea și primul artist român care a participat la un târg internațional de bijuterie. Mai mult, David Sandu participă în premieră la Autor.

La fața locului vă mai așteaptă:

• Revista Autor – un proiect independent, experimental și curajos devenit un veritabil collectible, alături de o selecție de publicații independente din zona alternativă și
• Zona de lounge, cu piano room, good food (prinpartenerii noștri FruFru), good music & good friends.

1-2 noiembrie, Casa Universitarilor, stradaDionisieLupu nr. 46. Intrarea 10 lei.

Parteneri media: ELLE, RFI România, Iqads, Institute the Magazine, Zeppelin, ArtClue, Igloo, Port.ro, DivaHair.ro, FMWG, Envy, Designist, SensoTV, Feeder, FashionandBeauty, Modernism, Garbo, GetLokal, Alomoda, Kudika, 121.

Contact: Laura Mihăilescu
Telephone: 0742 187 031
Mail: news@dautor.ro
Facebook: /AUTOR.jewelry
Web: www.dautor.ro