Atipic Beauty Timisoara 2021

“Atipic Beauty”, cel mai emotionant show fashion, revine la Iulius Town, pe 21 august 2021 !

Asociatia Open Your Heart va invita la "Atipic Beauty Timisoara 2021 by Magda Coman”, un eveniment emotionant aflat la a-27-a editie, care transmite un mesaj puternic: Frumusetea e in noi, nu in aparente!

Un spectacol de moda inedit, in care tadmira pe scena12 modele de catwalk, dar mai ales 12 modele de viata care fac echipe cu personalitati locale si designeri, aducand un omagiu frumusetii feminine.

Creatiile vestimentare vor fi semnate de: L'Atelier Couture, NICHI by Cristina Nichita, Mahnoor the brand, Pasha Men's Wear, Luminita Balazs, Ciprian Cozma, Leather District by Adrian Neacsa, NISSA, D'OR, Valentina CC Tudor Tailor si GEMELLI.

Dorim sa multumim pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment Consiliului Judetean Timis, partenerului nostru Iulius Town, sponsorilor si sustinatorilor nostri: Alex Radulescu, Arad 1, Asociatia Ajuta Viaaa, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timis, Casa Marchiza, Fashion Choice, Jubile, Kaufland Romania, Liviu Voicu, Merlin's Vitanimix, Medical Services for Neurology, Paese, Some Social Media Marketing, Top Line şi Violette.

Cu aceasta ocazie, promovam si Programul A.C.E.S.S. (Angajare de Candidati cu Cerinte si Evolutii Speciale) dezvoltat de Kaufland Romania, cu scopul de a deschide o usa larga pe piata muncii, persoanelor cu dizabilitati, la nivel national.

De asemenea, vom organiza o tombola adresata pesoanelor cu dizabilitati, unde cu ajutorul sponsorul nostru Medical Services for Neurology vom oferi cate un scaun cu rotile in fiecare oras in care organizam evenimentul nostru:

- 17 august Palas Mall Iasi

- 19 august Casino Centrul de Cultura Urbana Cluj-Napoca

- 21 august Iulius Town Timisoara

Cosmina Pasarin va fi gazda acestei seri de neuitat, iar atmosfera va fi completata cu un concert de muzica sustinut de Vicentiu.

Accesul in Iulius Gardens este liber, in limita locurilor disponibile si se va face incepand cu ora 18:00, cu parcurgerea triajului epidemiologic conform normelor in vigoare la data evenimentului.

Detalii: Atipic Beauty Timisoara 2021

Atipic Beauty Timisoara 2021