Atelier practic de machiaj

Fundatia Calea Victoriei organizeaza sambata, 31 ianuarie, de la ora 11:00, Atelierul practic de machiaj, sustinut de Valentina Balasa Ario, Creator de imagine si fotograf pentru studioul foto propriu.

Fiecare dintre noi are calitati si trasaturi specifice care pot fi valorificate prin machiajul potrivit. La cursul nostru de machiaj, fiecare participanta va putea sa inteleaga regulile estetice si trucurile de stil care sa ii evidentieze frumusetea naturala, stilul individual si sa ii ofere mai multa incredere. Cele doua sedinte vor fi concentrate pe tehnici de automachiaj, fiecare a cate 2h si jumatate. Vor fi prezentate regulile si elementele specifice machiajului de zi si de seara, accentul fiind pus pe caracteristicile si interesele proprii fiecarei cursante.

Subiectele abordate sunt:

- Curatarea si hidratarea tenului: cum sa ne preparam singure masca exfolianta si crema hidratanta;
- Adaptarea machiajului in functie de tipul de ten si varsta. Trusa de machiaj ideala: continut – pensule si accesorii, sterilizarea si dezinfectarea, reguli de igiena;
- Forma fetei: corectarea formei cu ajutorul luminilor si umbrelor. Forma sprancenelor. Baza de machiaj: alegerea corecta a culorilor si tehnici de aplicare;
- Machiajul ochilor si al buzelor: tehnici de aplicare si corectare;
- Trucuri pentru rezistenta machiajului, greseli de evitat

Taxa de curs include o trusa individuala de machiaj formata din: set de pensule, farduri profesionale pentru ochi (6 culori), creion de buze si de ochi, fard pentru obraz. Cursantele sint invitate, daca doresc, sa isi aduca si trusa personala de machiaj, pentru a discuta ce imbunatatiri se pot face, in functie de trasaturile specifice fiecareia.

Fiecare intalnire dureaza cca 2.30 ore.

Lector: Valentina Balasa Ario
Data incepere: 31 ianuarie 2015; Ora curs: 11:00
Cost: 250 ron (costul include materiale de lucru); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron (costul include materiale de lucru)
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare nr 40, etaj 1
Inscriere la contact@victoriei.ro