Atelier de stil vestimentar feminin


Fundatia Calea Victoriei va invita, incepand cu 12 septembrie, la Atelierul de Stil vestimentar feminin, sustinut de consilierul de imagine Raluca Dobrovolschi.

Acest atelier de stil vestimentar feminin este destinat celor care vor sa se bucure de increderea oferita de hainele care li se potrivesc perfect. Ce inseamna perfectiune cand vine vorba despre un subiect atat de creativ cum este vestimentatia?

Aflam, la atelier, cum sa ne cunoastem propriul corp si descoperim cum sa traducem stilul nostru de viata, rolurile profesionale si personale, in alegerile vestimentare pe care le facem.

Identificam, pentru fiecare participanta, tipul de silueta care o caracterizeaza si stilul vestimentar care i s-ar potrivi, invatam cum sa ne alegem accesoriile adecvate pentru diferite tinute si cum descifram codurile vestimentare, de la White Tie la casual.

Atelierul de stil vestimentar feminin este structurat in cinci sedinte:
1) Tipuri de siluete si proportii.
2) Accesoriile.
3) Compatibilitatea intre culorile personale.
4) A face cumparaturi in mod inteligent.
5) Descifrarea codurilor vestimentare (de la White Tie la casual) si descoperirea stilului propriu.

Lector: Raluca Dobrovolschi
Data incepere: 12 septembrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5
Frecventa: saptamanal, vineri
Cost: 225 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la contact@victoriei.ro