Alesandra


Alesandra

Designer:

Alexandra Bucur-Sabau

Adresa:

Cluj-Napoca, Romania

Telefon:

0755 308 761

Website:

www.alesandrafashion.com

Linkedin:

Alexandra-Diana Bucur-Sabau

Instagram:

@alesandra.fashion

Email:
alexandra.bucur20042006@gmail.com


Prezentare

Totul a inceput cand am constientizat modul in care oamenii judeca bazat pe conceptii gresite create de societate. Daca nu te comporti intr-un mod normativ sau nu te imbraci intr-un anumit fel, vei fi considerata o persoana ciudata, fiind exclusa din grupurile sociale.

Moda se refera la mai mult decat doar haine si accesorii. Este o modalitate de exprimare proprie.Astfel, m-am gandit... care este solutia catre aceasta problema ?

Solutia pe care am gasit-o este NORMALIZAREA SPIRITULUI LIBER, creand o comunitate stransa care impartaseste aceleasi principii. Astfel, a aparul brandul nostru - ALESANDRA.

Avand mereu grija de necesitatile si dorintele clientilor nostri, speram sa schimbam lumea modei prin design-uri unice, sustenabile, promovand munca etica. Aminteste-ti, frumusetea nu ar trebui sa raneasca ceea ce ne-a oferit mama natura, astfel, vrem sa educam lumea sa ofere inapoi !

Telul nostru este de a crea design-uri unice, normalizand spiritul liber, oferind o calitate ridicata si constiinta sustenabila.

Alesandra este despre grija pentru mediul inconjurator, etica, individualitate, client. Brandul este construit in jurul nevoilor clientului. Prin practica noastra oferim pachetul complet de design-uri unice, calitate superioara, sustenabilitate, piese realizate pe marime personalizata.

Aici, la Alesandra, ințelegem cat de important este sa iți gasești tinuta care se potriveste perfect indiferent de forma corpului. Hainele sunt o forma de expresie, astfel intelegem ca fiecare dintre noi are forme si dimensiuni unice.

Mai mult de atat, Alesandra ofera optiunea de a realiza design-uri personalizate unde clientul poate discuta direct cu designer-ul nostru pentru a crea tinuta ideala mereu dorita.

Atuurile noastre sunt:
- Practicile sustenabile;
- Fabricare si achizitionare etica;
- Munca bazata pe comunitate;
- Design-uri unice, personalizate.

Modelele regasite pe website-ul nostru fac parte din colectii conceptuale, fiecare avand o poveste proprie. Pe langa acestea oferim posibilitatea de a crea piese personalizate, inchirierea pieselor existente pe stoc, servicii de styling si posibilitatea de colaborare completa, unde noi venim cu propriul fotograf, modele, videograf, stilist si haine.

designer Alexandra Bucur - Sabau

De cand eram mica, dorinta mea a fost sa devin creator de moda. Astfel, am urmat liceul de arte Targu Mures, nivel licenta la universitatea Falmouth (UK) - sectia Fashion Design, masterul la universitatea Westminster (UK) - sectia Fashion Business Management and Marketing si ulterior cursul de Styling la University of Arts London (UK).

In momentul in care am terminat studiile m-am simtit pregatita sa creez propriul meu brand, astfel, in 2020 a luat nastere ALESANDRA.

Precum sunt o iubitoare de informatie noua si de a invata constant lucruri noi, creatiile mele se bazeaza foarte mult pe partea de cercetare, fiecare proiect fiind unic. Pe langa aceasta, elementele mele specifice sunt utilizarea culorilor puternice, combinatia de materiale deosebite si atentia la modul de unduire a materialului in momentul miscarii.