AUTOR – 8ptiunea de a fi unic


Targul AUTOR pregateste cea de-a VIII-a editie

Editia de toamnă a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România va avea loc pe 3 si 4 noiembrie, la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul, ajuns la cea de-a VIII –a editie, este organizat de platforma Autor Bijuterie Contemporană. Târgul va fi deschis publicului între orele 11.00 si 20.00 si îşi propune să continue prezentarea noilor concepte în bijuteria de autor si cum poate fi ea purtată. Publicul va putea găsi în cadrul târgului Autor bijuterii autentice create si realizate în România de tinerii designeri.

Fondatorul platformei Autor- bijuterie contemporană, Dan Piersinaru, declară că „Târgul Autor, mai urcă o treaptă si consolidează prezenta bijuteriei creative românesti ai căror autori cresc cu fiecare editie. Atât în diversitatea conceptelor prezentate cât si în varietatea tehnicilor folosite. Îmi face deosebită plăcere să anunt că fată de editiile precedente de această dată s-a înregistrat cel mai mare număr de aplicatii primite în vederea selectării pentru participarea la târg. Pentru mine ca organizator este un semn extrem de pozitiv care mă motivează să continui promovarea si sustinerea bijuteriei de autor contemporane românesti.”

Peste 40 de designeri români (Ana Wagner, Adina Marin, Expression Contemporary Jewelry, Alexandru Lupu, Alin Teglas, Alina Băncilă, Alina Carp, Alina Simion, Alis Lalu, Ana-Maria Ariciu, Andreia G.Popescu, Moogu by Andreea Mogosanu, atelier44, BuyHand, MyPrecious Buzztard, Carla Szabo, Adc Bijuterii Arhitecturale by Delia Matache, Gabi Urda, Harem6 (Ildiko Muresan si Flavia Marele), Ina Moisi, Statement Jewelry By Ioana Enache, Ioana Matei, SumiDesign by Ionut Sumedre, Iuliana Asoltanei, Ligia's Accessories, Livingenbermudas, Andra Lupu, Maria, Maria Filipescu, Mihaela Ivana, Mihaela Tarhuna, Mona Velciov, Lady Magpie, Noha Nicolescu, Oana Tigănus, Odette Lupu, Ostra Berdo, Pezzi di Sogni, Prochaine, Raluca Buzura, Romana Topescu, Roua de argint, Roxana Davidescu, Ovidiu Sbancu, The Awesome Project) sunt pregătiti să vă dezvăluie, în primul weekend din noiembrie, cele mai noi bijuterii de creatie contemporană de autor dar si tendintele pentru 2013.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o editie de primăvară si o editie de toamnă (3-4 noiembrie 2012). Editia trecută a avut loc pe 12 si 13 mai a numărat peste 2500 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.


Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană. www.dautor.ro

Pentru informaţii suplimentare:

Catalin ANCHIDIN

Pr Manager
Târgul de bijuterie contemporană Autor
Telefon: 0727.338.319
Email: catalin.anchidin@gmail.com