Cosmetics Beauty Hair 2016

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 29 septembrie - 2 octombrie 2016, in Pavilioanele C1, C2 si C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

De 22 de ani, COSMETICS BEAUTY HAIR promoveaza industria cosmeticelor din Romania, fiind un eveniment de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, dar si pentru publicul larg.

COSMETICS BEAUTY HAIR s-a dezvoltat de la an la an, atingandu-si scopul de a fi o referinta pentru profesionistii din industrie, mai ales ca industria de produse cosmetice este, in continuare, una foarte dinamica, demonstrand un mare potential de crestere.

Evenimentul este structurat pe doua componente: B2B (Business to Business) - pentru cei care doresc sa gaseasca distribuitori sau reselleri si B2C (Business to Client) - pentru companiile care vand direct consumatorilor finali.

Anul acesta, peste 130 de companii provenind din Romania si alte 9 tari (Republica Moldova, Grecia, Ucraina, Polonia, Spania, Lituania, Italia, Bulgaria si Olanda) isi prezinta produsele si serviciile pe o suprafata de peste 6.100 de metri patrati. Cosmetics Beuaty Hair inregistreaza o crestere atat a numarului de expozanti, cat si a suprafetei de expunere ocupate fata de editia 2015.

Produse in premiera, companii din Romania si din strainatate, tehnici de ultima ora, tendinte din lumea intreaga, toate acestea si multe altele vi se vor dezvalui acum. La COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 vor fi prezentate oferte inedite, in tendintele sezonului si se vor anticipa directiile anului urmator.
Printre noutatile editiei se numara:

• Glitterul pentru buze, un "must-have" al oricarei ocazii pentru o prezenta de neuitat;
• Echipamente medical-estetice revolutionare;
• Extensii care nu deterioreaza parul natural si peruci;
• Cosmetice naturale cu ingrediente alese,precum: extract de melc, celule stem vegetale extrase din struguri, acid hialuronic, arnica montana, calendula montana, extract de floare de colt, sunatoare, ulei de migdale dulci bio, unt bio de la fermele din Alpii Italieni;
• Bronzare orientala cu Henna;
• Produse neconventionale pentru epilat, precum cele bazate pe zahar;
• Cele mai noi produse de ingrijire si tratare a parului natural sau vopsit;
• Genele false din par de nurca 100% natural, si multe altele.

COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 inseamna:

• Inspiratie si competitie;
• Stilisti si make-up artisti din Romania si din strainatate;
• Coafuri vedeta;
• Workshop-uri;
• Culorile sezonului;
• Modelare corporala;
• Show-uri;
• Inovatie.

Vizitatorii care vor trece pragul targului vor putea participa la nenumarate evenimente conexe, in cadrul carora vor putea afla sfaturi utile provenite de la specialisti in domeniu, iar demonstratiile vor oferi adevarate momente de inedit si rasfat.

Repere ale celor 4 zile de targ

Make-up artistul Maria Pauna organizeazaprima editie a Galei Dermopigmentistilor in cadrul Cosmetics Beauty Hair 2016. Make-up artistul Maria Pauna este cea care a revolutionat piata de beauty din Romania reusind sa aduca in atentia viitorilor specialisti care vor sa lucreze in industria frumusetii, o noua ocupatie, si anume cea de dermopigmentist, pe care reuseste sa o introduca in nomenclatorul calificarilor din Romania. Prima editie a Galei il va avea ca invitat special pe Tony Belfatto. In cadrul Galei vor fi decernate 12 premii pentru cei mai buni artisti din Romania si cele mai prospere companii din domeniu.

Programul evenimentului este urmatorul:
- 29 septembrie - 10.00 - 11.00 -scena Pavilionului C4 - deschiderea oficialaa FORUMULUI DERMOPIGMENTISTILOR.
- 29 septembrie - 11.00 -12.00 - scena Pavilionului C4 -lansarea primei carti de specialitate in domeniul dermopigmentarii: Simona Pope/Tony Belfatto.
- 30 septembrie - 10.00 - 13.00 - scena Pavilionului C4 -SEMINAR TONI BELFATTO - "Secrete in dermopigmentare sau Culise intredeschise" - primul seminar cu demonstratii practice pe modele umane sustinut de Tony Belfatto. Seminarul se va incheia cu o sesiune de fotografii si autografe cu Tony Belfatto.
- 30 septembrie - 16.00 - 18.00 - scena Pavilionului C4 - Gala Dermopigmentistilor.

Finalistii concursului Tendinte Top Line 2016, sectiunea hairstyling, vor face o parada in cadrul targului.

Nail Art Professionals va desfasura in cadrul Cosmetics Beauty Hair 2016 demonstratii live, gratuite, in programul de prezentare fiind incluse tehnici inovatoare, noutati si tendinte din domeniul ingrijirii si frumusetii unghiilor. Toti vizitatorii vor putea sa testeze produsele la standul companiei, unde vom primi, de asemenea, sfaturi si trucuri profesionale. Tot aici, doritorii vor primi informatii despre cursurile de formare si perfectionare profesionala, dar si despre posibilitatea proiectarii unui concept NAP de dezvoltare a afacerii. Nail Art Professionals va oferi si cadouri surpriza vizitatorilor care posteaza pe pagina de Facebook o fotografie cu MR NAP POLISH, o sticla uriasa marca Nail Art Professionals.

In standul Ardes Cosmetici se vor face permanent demonstratii de masaj si cosmetica. Oana Turcu va oferi gratuit recomandari si scheme personalizate.

Pe parcursul celor 4 zile, compania Axelle, unic importator in Romania al marcii LUXURY GREENLIGHT. va derula in cadrul standului sau, pe podiumul special amenajat, prezentarea colectiei LUXURY GREENLIGHT-WEDDING & PARTY 2016 by MARIAN COTOI.
Astfel vor fi prezentate STEP BY STEP zilnic, intre orele 12.00 - 16.00, cate trei lucrari de coafuri speciale de eveniment, in total colectia insumand 12 lucrari diferite create de cunoscutul hairstylist MARIAN COTOI.

Marian Cotoi - Haute Coiffure de Belgique, absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura "Pitteurs" Liege, Belgia, cu o vasta experienta acumulata in saloane celebre din Europa, ambassador L'Oreal Professional, director artistic Vitality's si Goldwell, in prezent Brand Ambassador Luxury Green Light Italia, mesagerul unei viziuni evoluate de coafura creand fascinatie si armonie in saloane, podiumuri de prezentare si show-uri de coafura, vine in sprijinul celor talentati in domeniul coafurii. La 16 ani de la reintoarcerea in Romania lanseaza acum Academia de Coafura Marian Cotoi!

Lycon Romania va avea demonstratii continue care constau in aplicarea diferitelor tipuri de ceara si solutii pre si postepilare pe antebratul oricui isi doreste sa testeze ceara Lycon.

MALU WILZ Romaniaisi asteapta vizitatorii la standul sau din pavilionul C2 cu demonstratii de make-up profesional ce vor avea loc constant, de joi, 29 septembrie 2016, pana duminica, 2 octombrie 2016. Concomitent cu acestea, vineri, 30 septembrie 2016, si sambata, 1 octombrie 2016, se vor efectua tratamente demonstrative pentru ingrijirea faciala, exclusiv cu produse profesionale MALU WILZ. Vizitatoarele se pot programa pentru ziua in curs sau pentru urmatoarea, in functie de numarul de solicitari.

Beauty Box va avea in standul sau un program variat de demonstratii gratuite pentru vizitatori, dupa cum urmeaza:

Demonstratii tratamente faciale (brandul Skeyndor)
Joi, 12:00 - 13:00, demonstratie - aparat skin diagnoza
Joi, 14:00 - 16:00, demonstratie - aparat messoinfusion cu produsele messo
Sambata, 12:00 - 13:00, demonstratie -aparat skin diagnoza
Sambata, 14:00 - 15:00, demonstratie - tratament hyaluronic

Demonstratii styling si coafuri (brandul Fudge)
Joi, orele 13:00, 15:00, 17:00

Demonstratii manichiura
Vineri, 14:00 - 17:00
Sambata, 12:00 - 14:00

De asemenea, in cadrul standului Rowe se vor desfasura demonstratii gratuite pe tot parcursul targului. Printre terapiile estetice care pot fi testate se numara:

• Tratament reintinerire prin inductie de colagen ( Eclipse Micropen)
• Mezoterapie virtuala (Mesosonix)
• Laser pentru slabire (Zentisse)
• Masaj anticelulitic (Vibromatique)
• Masaj transdermic (Dermocell)
• Microdermabraziune (Brilliant)
• Detoxiere (Detox SPA)
• Criolipoliza asistata laser (Cryogen)
• Radiofrecventa faciala si corporala (Premium RF)

Medical Estetic va oferi in cadrul Cosmetics Beauty Hair demonstratii si sedinte gratuite tuturor specialistilor din domeniul de beauty care vor vizita standul companiei, prezentand mai multe noutati pe piata din Romania: DEKA Motus AX - unicul laser Alexandrite care functioneaza in modul continuu. Tratament complet lipsit de durere; JetPeel de la TavTech - singurul echipament estetico-medical pentru tratamentele de hidrodermabraziune si infuzare profunda in tesut a nutrientilor benefici pielii.

MINKLASHva oferi in fiecare zi de targ, incepand cu ora 14:30, machiaje gratuite, realizate de make-up artistul Paulina Buldumea si va organiza doua tombole, cu premii in valoare de 150 euro fiecare.

Vizitatorii vor avea parte si de numeroase demonstratii ale tehnicilor de epilare cu zahar si vor simti pe propria piele beneficiile curatarii tenului cu stampilute cu zahar, in standul Pandhy.

Si vizitatorii barbati vor avea parte de surprize. Headmastersii asteapta cu demonstratii de frizeriein standul lor din Pavilionul C1.

In standul Beauty Med vizitatorii specialisti vor putea urmari demonstratii pe urmatoarele aparate: Intraceuticals, HydraFacial, Perk, CoolTech, VelaShape III.
Astfel:
Joi, intre 14.00 - 16.00 - demonstratie Intraceuticals; intre 16.00 - 17.00 -demonstratie Perk
Vineri,intre 11.00 - 13.00 - demonstratie VelaShape III; intre 14.00 - 16.00 - demonstratie CoolTech
Sambata, intre 11.00 - 13.00 - demonstratie HydraFacial; intre 14.00 - 16.00 - demonstratie Intraceuticals.

Mystic Nailsva avea demonstratii de pictura pe unghiipe durata celor 4 zile de targ, de la ora deschiderii pana la ora inchideri. Tóth Kata (Master Trainer Mystic Nails Hu) va prezenta pe parcursul celor 4 zile:
- constructia perfecta din gel UV a unghiilor de salon si extreme
- realizarea picturilor folosind tehnica Zhostovo si One stroke
- realizarea picturilor folosind gelurile colorate Nail Art
- realizarea frenchului ideal
- realizarea baby boomer-ului perfect
- utilizarea corecta a gelurilor Mystic Nails

_____________

Pentru ca Romexpo sa devina, timp de patru zile, un spatiu dedicat frumusetii, in aceeasi perioada cu COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 va avea loc si MODEXPO - expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, dar si accesorii.

Programul de vizitare al COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO:

29 septembrie - 1 octombrie 2016, intre orele 10:00 - 18:00.
02 octombrie 2016, intre orele: 10:00 - 16:00.

Loc de desfasurare: Pavilioanele C1, C2, si C4 -COSMETICS BEAUTY HAIR.
Pavilionul C3 - MODEXPO

Intrare libera la MODEXPO.
Bilet intrare Cosmetics Beauty Hair: 10 lei.

Pentru mai multe detalii despre manifestare, accesati www.expocosmetics.ro !

Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif acces parcare: 3 lei/ora