Rodica Dumitru


Happy bow ties by Rodica Dumitru

Telefon:

0731 430 622

Facebook:

Happy bow ties by Rodica Dumitru

Email:
dumitrurodica30@yahoo.com

Prezentare

Povestea modei este scrisa din multe parti si este o lectie de viata placuta, interesanta si plina de invataminte. Pentru designerul Rodica Dumitru, moda este un mod de viata, este suflet si incantare. A descoperit tainele acestei industrii pe bancile Scolii Populare de Arte Bucuresti, sectia design vestimentar prin 1985 si conex a terminat si cursurile sectiei - teatru de papusi si actorie. Rodica Dumitru a descoperit un talent minunat in mainele si imaginatia sa: papionul si accesoriile derivate din acesta: “ Acum 2 ani, am decis sa-mi schimb viata si sa fac doar ce-mi place. Am descoperit intamplator ca papionul este cel care imi poate schimba si infrumuseta viata... si iata ce a urmat: papioanele facute de mine au ajuns la cei mai frumosi copii, apoi la vedete din muzica, la actori, la o multime de oameni.” Nu s-a lasat niciodata si orice comanda, orice targ sau eveniment, lansare sau cantare a fost onorata, e adevarat dupa ore de munca. A trimis papioane in Franta, Dubai, Florida, Italia, Anglia, Olanda, India si lista e lunga. Toate sub un brand de poveste: Happy bow ties by Rodica Dumitru.

Nu se limiteaza doar la papioane, ci realizeaza si cercei din piele, coliere, brose, set curea cu papion, bretele simple sau printate, caciuli din plasa cu papion, seturi cu papion, cercei si colier, insa totul se invarte in jurul papionului – marea dragoste a designerului.

Este implicata in activitati caritabile, este prietena celor de la Bere Gratis si Directia 5 (toti membri celor 2 trupe au si poarta papioane), actritei Dana Rogoz, vedetelor tv si a multor mame, bunici s.a.m.d.

Povestea Happy bow ties by Rodica Dumitru continua, trebuie doar sa fie descoperita mereu si designerul raspunde prezent.