Zanzibar, cucerit de modelele din Romania!

Modelele internationale: Zoe in varsta de 6 ani, Anne - 10 ani, Sophie - 12 ani si Raisa de 14 ani, participa in perioada 14 - 22 aprilie la concursul Little Model Earth - Teen Model Earth in Zanzibar, Africa.

Ele sunt deja cunoscute pe plan national datorita colaborarilor cu branduri romanesti, iar de curand toate au fost implicate in proiecte la Dubai.

Iata ca doua dintre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor au devenit si puncte de reper in modelingul international!

Promotor al concursurilor de modeling si talente, Catalina Buzdun - Rafaila, impresar artistic si director national pentru multe astfel de concursuri ne povesteste:
“Suntem la competitia Little model Earth in Tanzania, Zanzibar. E pentru prima data cand acest concurs se tine in Africa si am onorat cu drag invitatia organizatorilor, cu care colaboram de peste 4 ani. Avem in delegatia Romaniei patru fete superbe si curajoase, care s-au aventurat cu mine in aceasta experienta: Zoe (6 ani), Anne (10 ani), Sophie (12 ani) si Raisa (14 ani) si pe Sara Anastasia Buzdun, Guest Star, prima romanca care a castigat la 6 ani reputatul Little Miss World, precum si prima romanca invitata la New York Fashion week la doar 7 ani.”

Probe de modeling si de talent, pe plaja cu cocotieri si mango

S-au pregatit de concurs cu luni inainte, vor avea la probe prezentari in rochii de seara, costume traditionale, rochii cu tematica Minunile Pamantului si chiar si probe de talent, pe plaja in complexul Zanzibar Bay Resort.

“Sunt entuziasmata si eu de ceea ce va urma fiindca nu am mai avut o asemenea oportunitate. Este o schimbare de peisaj, benefica zic eu, astfel vom avea sansa de a demonstra ca modelele noastre se adapteaza la orice proba. Suntem obisnuiti cu scene opulente, ecrane LED, public si setup profi, dar iata ca o astfel de provocare ne face sa ne mobilizam imediat. Abia astept sa vad cum se vor desfasura sedintele foto in acest cadru feeric. Si pentru mine e prima oara cand ajung in Africa si totul este o noutate. Multumiri presei din Romania care ne este, ca de fiecare data, alaturi.” precizeaza Catalina.

Intr-un peisaj sublim pe care l-am vazut deja in fotografiile postate de managerul lor in social media, pe Zoe, Anne, Sophie si Raisa le asteapta o aventura extraordinara. Noi le dorim succes si va invitam si pe voi sa le fiti alaturi pe pagina de facebook a agentiei It kids - art school& modelling agency.