Wedding Fever 2015

Wedding Fever este cel mai mare targ de nunti din regiunea Oltenia. Cea de-a VI-a editie a targului de nunti „Wedding Fever” se va desfasura in perioada 27 februarie -1 martie 2014, in cea mai noua si moderna locatie din oras – Centrul Multifunctional din Craiova (zona Romanesti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente. Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, firme care inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Wedding Fever se va deschide cu o conferinta de presa, pe 27 februarie 2015 , la ora 10:00, la Sala de Conferinta a Centrului Multifunctional din Craiova. In continuare targul va include evenimente interactive si creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzica clasica, muzica live si tombola pentru vizitatori.

In cadrul evenimentul va fi disponibil si un stand cu rochii de mireasa second hand, denumit generic „Rochii de maritat” unde viitoarele mirese au posibilitatea sa isi achizitioneze rochiile unor creatori cunoscuti chiar si la jumatate de pret.

Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa ii sprijine pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora.

Mai multe detalii despre expozanti, evenimente si concursuri puteti gasi pe pagina dedicata evenimentului: www.facebook.com/targdenunticraiova