Vivo Spring Party

Va asteptam sambata, 7 martie, la Vivo Bucuresti, situat pe Calea Floreasca sa petrecem intr-o atmosfera cu iz primavaratic!

Vivo este un brand tanar nascut in Iasi, la inceputul anului 2014, initial fiind un start-up inceput in 2013. Este axat pe calitate la un pret corect, toate produsele fiind facute cu ingrediente de cea mai buna calitate si proaspete facute in fiecare zi.

Seara va fi intretinuta de catre Chi Pah, singurul roman selectat sa cante cu artistul Jamiroquai in Romania, pe niste instrumente de percutie speciale. Artistul Chi Pah ne va prezenta Electro Feelings concept. O calatorie a sunetelor, un mix ce incanta urechea cu sunete electro swing, nu disco, jazzzy house & soulfull deep. Totul acompaniat de un live act ce include percutii native din toate colturile globului , sinth drums si o sumedenie de alte instrumente electronice si virtuale. Electro Feelings concept ar putea fi descris ca o batalie auditiva si vizuala din care ambii adversari, adica muzica si instrumentele live... ies castigatori.

Desigur, ne vom delecta cu vinuri noi premium, castigatoare ale premiilor Golden Medal at Balkans International Wine Competition 2013 si Golden Medal at Selections Mondiales des vins 2013.

Vom servi elegantul Chardonnay cu o aroma proaspata de nuanta de migdale, miros de caise uscate si citrice, miere si unt si un delicat, racoros, bine echilibrat, cu un final cald si sec. Nu va lipsi nici soiul Merlot, plin si rotunjit, consistent dar cu taninuri fine, completat de un final catifelat persistent. În nas se pot detecta nuantele calde si placute de humus, cirese coapte negre si prune. Aroma este, de asemenea, dominata de cirese coapte, consolidata prin senzaţia de prune coapte, caramel si coaja de pâine. Sau daca preferi un vin intens, elegant si fin, nasul prezinta arome de fructe (grapefruit, lamaie si fructe albe), salvie si briose pe final, poti alege distinsul Brut Blanc de Blancs, cu un gust complex, fin, proaspat, uscat, intens si placut.

Printre partenerii evenimentului se numara: Andrei Vulpescu, Big City Life, Bucharest Style, Clotier, Diva Hair, Etiquette, Express The Style by Ingrid Ispas, , Instaglam, IQool, Jurnal Lifestyle, Le Boutique, Let’s talk about fashion, LooKool, Ready my mind, Romania Fashion, Urban things si VIP.

Petrecerea va incepe de la ora 21:00.
Rezervari la numarul de telefon 021 233 96 88.

Va asteptam cu multa prietenie si cu o petrecere de neuitat!