Vintage Week at Rita’s Place


Nu rata ocazia!!! Costume, taioare, pantaloni, fuste, rochii de zi si de seara, blanuri superbe, accesorii, carti... la preturi incredibile! Ai timp o saptamana sa le vezi, sa te indragostesti de unele dintre ele si sa le iei acasa cu tine! Noi le-am asezat cu grija si iubire, le-am dat lumina si te asteptam sa iti alegi ce iti place. Dragostea si lumina sa va insoteasca atunci cand le veti purta! Pentru fiecare exista un produs care va asteapta doar pe voi! Exista categorii de preturi, astfel incat sa beneficiati toti de placerea de a achizitiona si purta un superb produs de marca.

Vei gasi produse ale firmelor: ARMANI, THERRY MUGLER, CHRISTIAN DIOR, CHRISTIAN LACROIX, ESCADA, BALENCIAGA, CALVIN KLEIN, DONNA KAREN, KRIZIA, GIANFRANCO FERRE, VERA WANG, PAUL GAULTIER, MOSCHINO, MAX MARA, KENZO, MICHAEL KORS, EMANUEL UNGARO, YVES SAINT LAURENT, GUY LAROCHE, OSCAR DE LA RENTA, RALPH LAUREN, CHLOE, etc. Avem si marimi mari.

Chiar daca este o actiune adresata doamnelor, domnii sunt bineveniti! Surprindeti-va iubita, sotia, mama cu un cadou frumos!

Biscuitii, bomboanele si apa vi le oferim noi din suflet! De asemenea, modificarile produselor cumparate sunt "din partea casei"!

Important: Adu-ti prietenii si primesti o reducere care sa te atraga. Fa-ne dovada ca ai promovat evenimentul la toata lista ta de prieteni pe Facebook sau email si primesti un cadou special. Eu va multumesc anticipat pentru asta!

Cu drag,
Rita Muresan


Facebook Event

Album fotografii

Program:
Joi 01.11.2012 - Acces - private invitation only;
Vineri 02.11.2012 - miercuri 07.11.2012 - intre orele 13:00-21.00.

Locatie eveniment:
Strada Stefan Greceanu nr. 8, Bucuresti
Google Map

Mijloace de transport:
Tramvai nr 1/5/46 - statia Dinamo;
Metrou - statia Stefan cel Mare - Dinamo.

Informatii suplimentare: 0730.530.200