Tricouri personalizate Piticool ART – Traditional, modern, autentic

Cel mai probabil, nu intamplator ai ajuns sa citesti acest articol sau aceste randuri.

Te vad si te simt a avea radacini puternice intinse spre arta si traditie, esti iubitor de frumos si iubesti obiectele nascute din pasiune.

Asa este si Alina G. Antonie, pasionata de arta, frumos si culoare, omul din spatele tricourilor pictate despre care vreau sa va vorbesc in randurile ce urmeaza.

Din dorinta de exprimare a pasiunii si jocului ei cu pensula si culoarea, Alina a cladit Piticool ART, daruind "frumosul" acestei pasiuni, tuturor celor care imbraca tricourile sale, care nu sunt putini.

Pictand tricouri in culori vesele si jucause, in care simti inca ghidusia ei, tricouri pentru copii si tricouri pentru adulti, Alina, a simtit ca isi doreste si altceva.Ceva cu totul si cu totul deosebit, ceva care sa ilustreze natura si originea sa, sa reinvie traditia si sa spuna prin tricourile sale, "sunt roman!"

Fie ca iti doresti sa simti ca apartii acestui loc, fie ca vrei sa iti arati recunostinta catre bunii si strabunii tai, fie ca iti doresti sa fii modern, un tricou personalizat, pictat manual cu motive traditionale, marca Piticool ART, este ceea ce cred ca ti se potriveste.

Istoria motivelor traditionale este lunga si nu o vom depana aici, fiecare popor isi are istoria sa de care este mandru, sunt totusi cateva lucruri remarcabile pe care trebuie sa le stii fie ca te-ai hotarat sa porti un tricou personalizat cu motive traditionale, fie ca urmeaza sa iei aceasta hotarare.

Motivele traditionale inglobeaza o serie de simboluri, absolut deloc intamplatoare.

Stramosii nostri credeau ca portul traditional este purtator de noroc, simbolurile fiind magice.

Motivele populare sunt arta si istoria satului romanesc, locul in care s-a nascut vesnicia, asa cum Lucian Blaga spunea.

Inglobarea folclorului autohton intr-un obiect de vestimentatie modern, este cea mai simpla si totodata profunda metoda de exprimare a originii noastre, a istoriei, traditiei noastre si este arta accesibila iubitorilor de frumos si istorie.

Incarcatura emotionala pe care Alina o pune in munca ei, desavarseste culorile, simbolurile traditionale in tricourile personalizate sau tenisii pictati, create de Piticool ART.

De ce sa porti un tricou personalizat manual cu motive traditionale?

Cu certitudine, cand vorbim despre a purta tricouri personalizate cu motive traditionale, vorbim despre sansa de a purta cu tine intreaga mostenire a noastra, a folclorului roman si arta bunilor si strabunilor nostri. Aceasta este cea mai vie dovada ca inca putem aduce in actualitate istoria noastra si ca pastram vii, traditiile transmise din generatie in generatie, ce poarta cumva amprenta timpului si a autenticitatii noastre.

Fie ca recunoastem, fie ca nu, tuturor ne place sa fim autentici, unici, sa avem ceva doar al nostru, care sa ne scoata din multime si sa ne diferentieze, pentru ca aceasta este natura umana, fiecare individ este unic.

Un tricou pictat manual, nu doar ca va fi unic, de nereprodus identic, pictat doar pentru tine, insa vei purta intreaga pasiune a unui om care a lucrat doar pentru tine acel tricou, care doar pentru tine a conturat fiecare liniuta de culoare, fiecare punct, pana in cel mai mic detaliu.

Iar daca unui tricou pictat manual ii adaugam motivele traditionale, atunci combinatia va fi cu totul si cu totul speciala, va fi cu adevarat autentica.

Tricourile personalizate manual, pictate cu simboluri traditionale, reprezinta ancora spre mostenirea strabunilor si modul nostru de exprimare publica, libera, neingradita, moderna, a credintelor si a legaturii cu natura.

Sunt absolut convinsa ca ti se potriveste un astfel de tricou, daca tu esti omul acela descris in primele randuri, iubitor de frumos, de arta si de traditie.

autor articol: Daniela Mogos