Tinuta la birou – webinar gratuit

WEBINAR Gratuit: Tinuta la birou - fara stres

Te duci in fiecare dimineata la birou sau esti freelancer si ai intalniri cu clientii si partenerii tai? Deschizi dulapul cu gandul tau ca tinuta pe care o vei compune va fi una care inspira: profesionalism, incredere, autoritate, dar si creativitate alaturi de aplecare catre nou. Uneori iti iese, alteori este o intamplare pe care nu reusesti sa o mai replici si, apoi, mai este si compromisul vestimentar in care ajungi in cele mai multe ocazii.
Intre atatea dress coduri, reguli de conduita profesionala, asteptari pe care le avem de la noi si presiuni sociale si profesionale, ne-am pierdut busola. E de inteles! De aceea, consider ca o ghidare in garderoba profesionala este atat de necesara.
A-ti alcatui o tinuta de birou a devenit un stres. E dificil sa fii in control, sa te simti securizata in hainele tale, astfel incat sa stii ca esti perceputa bine, ca un profesionist, ca nu creezi pareri gresite, ca nu iti sabotezi mesajul si, de ce nu cariera. Impreuna invatam ca se poate sa fie lesne si placut sa te imbraci pentru birou, cum sa te simti sigura pe tine in hainele-aliat din garderoba.
Fii prezenta la intalnirea noastra virtuala.

28 noiembrie 2017
Intre orele 19:00 - 21:00
Bucuresti

Detalii: GabiUrda