Targul tuturor de Ziua Copiilor


Targul la care te poti rasfata ca un copil, cu tot ceea ce iti place, indiferent ce varsta ai.

Copilaria nu e o stare trecatoare. Asa ca noi toti, pentru ca am trait-o si am constatat in timp ca e cea mai frumoasa perioada din viata, vom incerca sa o regasim, sub o forma sau alta, mereu. Un bun prilej de a o retrai, vi-l ofera Targul tuturor de Ziua Copiilor la Hanul Manuc, care iata ce va propune:
lasati toate grijile vietii de adult de-o parte, luati-va copiii cu voi daca ii aveti, prietenii si colegii si haideti la Manuc, in preajma zilei de 1 iunie sa va rasfatati cu ciocolata fina, creatii ale designerilor romani de moda, pantofi si posete chic, vinuri deosebite de Recas, ii autentice superbe, briose apetisante, esarfe din matase pictate manual, tricouri cool, lumanari romantice si cosmetice bio, uleiuri de argan si flori superbe, decoratiuni pentru interiorul visat, bijuterii artistice si...multe premii si cadouri de la expozantii targului. Si pentru copii, expozantii nostri au pregatit o multime de cadouri originale si simpatice, pe care nu le prea gasiti in alte parti, de care sigur se vor bucura de ziua lor: hainute handmade, jucarii, dulciuri, bijuterii. Puteti sa mai zaboviti apoi la aer, in minunata curte interioara a Hanului Manuc, la un pahar de vorba si o cina vesela cu desert copios, alaturi de cei ce v-au insotit la targ.

Biletul de intrare de 10 lei se transforma in voucher de cumparaturi in cadrul targului.

La marea tombola puteti castiga un premiu la alegere in valoare de 150 de lei de la standul dumneavoastra preferat.

Nu va faceti alt program intre 30 mai si 1 iunie: veniti la Targul tuturor de Ziua Copiilor la Hanul Manuc, sa va retraiti copilaria rasfatandu-va cu frumuseti si bunatati pe alese! Creatori romani din toate colturile tarii va asteapta cu drag, doar in acele trei zile, cu oferte exceptionale.

Expozantii care doresc sa participe vor beneficia de un discount special pentru inscrierile pana pe 09.05.2014.

Detalii si inscrieri:
excelsiorcom@yahoo.com
Mobil:
0720 901 646
0760 508 767
Puteti fi la current cu toate evenimentele pe care le organziam cu un Like aici
https://www.facebook.com/TargurileExcelsior
Si cu acest eveniment cu un Join aici:
https://www.facebook.com/events/284378238404762/
Organizator: Excelsior Stil SRL