Targul de Nunti si Botezuri Targu Jiu 2014 – prima editie


BIA Partner Events si Hotelul Brancusi Targu Jiu va invita, in calitate de organizatori, la prima editie a Targului de Nunti si Botezuri Targu Jiu 2014, care se va desfasura in perioada 28-30 Martie 2014 in salile de festivitati ale Hotelului Brancusi.

Necesitatea si oportunitatea organizarii acestui eveniment rezida din faptul ca in ultima perioada la nivelul municipiului Targu Jiu si a judetului Gorj s-a dezvoltat o adevarata industrie de profil, cu foarte multi si diversi ofertanti si consumatori de astfel de servicii, rolul unui astfel de targ fiind sa faciliteze intalnirea acestora intr-un cadru unic si organizat.

In cadrul targului vor participa expozanti de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, bijuterii, aranjamente florale, etc. precum si restaurante, cofetarii, organizatori de evenimente, formatii si solisti de muzica diversa, divertisment, cosmetica, coafura, agentii de turism si multi altii, furnizori de produse si servicii de calitate necesare bunei desfasurari a nuntilor, botezurilor si altor momente memorabile din viata noastra.

Mai mult, orasul Targu Jiu ramasese printre putinele resedinte de judet din tara unde nu se organiza un targ de nunti si botezuri. Ne dorim ca aceasta prima editie sa fie un succes, cu rezultate bune pentru expozanti si clienti, astfel incat sa continuam organizarea anuala a acestui targ.