Targul de Craciun Fashion Fridays te asteapta sa descoperi magia modei

Iarna aceasta, Mosul stie sa fie creativ! Ti-a citit intreaga lista cu dorinte si a pus in sacul lui roachia mult visata, un accesoriu chic pentru iubitul tau, colierul dorit de prietena ta , cadourile cele mai speciale pentru cei dragi tie.

In prag de ajun, Mosul face shopping la Fashion Fridays Christmas Fair, cel mai mare targ de moda si design romanesc din vestul tarii, ajuns la cea de-a V-a editie.

In perioada 16-18 decembrie, la Hotel Continental, va asteapta 3 zile de magie si culoare. Decembrie este prin excelenta luna cadourilor, iar cadourile de designer sunt intotdeauna o alegere perfecta pentru a surprinde persoanele dragi.

Fashion Fridays Winter Fair reuneste o serie de designeri si artisti ale caror produse se remarca prin originalitate, varietate si calitate. Creatii vestimentare, decoratiuni, obiecte de arta, toate asteaptasa fie admirate, cumparate si daruite.

Pe langa produsele unicat, colectiile special create de designeri pentru acesta editie si reducerile de pana la 50%, v-am pregatit si o zona de lounge, unde prietenii de la Friends Cafe vaasteapta cu ciocolata calda, ceai fierbinte cu scortisoara, macarons si cupcakes.

Te asteptam sa daruim impreuna cele mai frumoase cadouri!
16-18 Decembrie, Hotel Continental Timisoara
10:00 - 20:00
Intrarea este libera!