Targ de haine si accesorii in Centrul Vechi al Bucurestiului


Odata cu venirea verii, ne pregatim cu totii garderoba pentru noul sezon si avem nevoie de inspiratie la tot pasul. Merci Charity Boutique, singura ceainarie caritabila din Romania, da intalnire tuturor doamnelor si domnisoarelor in zilele de 7 iunie (intre orele 16.00-00.00) si 8 iunie (10.00-15.00), la Night & Day Garage Sale, ocazia perfecta pentru o sesiune de cumparaturi in stil parisian.

Astfel, toti cei cei care vor avea drum, in weekend, pe str. Smardan nr. 13, pot vizita spatiul cald si primitor al ceainariei care va gazdui expozanti din cei mai diversi si obiecte la preturi mici: haine, carti, antichitati, bijuterii si chiar dulciuri facute in casa.

Scopul evenimentului este unul caritabil: strangerea de fonduri pentru achizitionarea a 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, tratament obligatoriu in curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la noi in tara, iar pretul este prea ridicat (100 euro/cutie) pentru ca cei 15 copii identificati de reprezentatii Merci Charity Boutique sa si-l poata permite.

Initiativa Merci Charity Boutique vine in sprijinul ajutorarii acestor cazuri sociale, dar si ca moment potrivit pentru toti cei care nu au putin timp la dispozitie si isi doresc sa poata face cumparaturi si pe parcursul noptii.

Pentru ca intotdeauna exista ocazii de a face o fapta buna, chiar si prin cumparaturi pe timp de noapte!

Pentru mai multe detalii:
Alina Tiplea
Initiator Merci Charity Boutique
tel: 0752 59 37 36
e-mail: alina@mercicharity.ro
facebook.com/mercicharityboutique