Sorturi de Craciun – cadouri utile pentru cei dragi !

Familiile cu copii sunt o binecuvantare !

O bucurie si mai mare este cand joaca devine si constructiva, implicand copiii in suportul familial, sprijinind in bucatarie, la curatenie, decorat, amenajat, pictat si la orice se poate in familie !

Familia si prietenii vor fi placut impresionati in timp ce se pregatesc specialitatile culinare cu ocazia sarbatorilor de Craciun si nu numai.Pe langa gustul bucatelor vor fi incantati si de stillul vestimentar propriu prin purtarea unui minunat sort de bucatarie inedit.

Designerul Emilia Ispas a decis sa aduca zambete intregii familii, gandind si revitalizand banalul sort de bucatarie. Acest obiect vestimentar capata in mainile designerului forme de animalute, de personaje indragite de copii si pot fi cu usurinta purtate de cei mici, dar si de cei mari.

‘Zambetele si chicotele de bucurie ale copilului tau, mandru ca poate sa-si ajute parintii in bucatarie inseamna amintiri de neuitat pentru ca timpul alaturi de cei dragi e cel mai minunat cadou pe care il putem darui si primi in dar,’ spune designerul.

Copilul poate fi un ajutor de nadejde in bucatarie purtand un asemenea sort si va fi o mare incantare pentru toti cei prezenti.In acelasi timp setul de sorturi de bucatarie, poate constitui un cadou mama-fiica si de ce nu tata-fiu sau chiar mama-fiu, tata-fiica.

Alegerea unui unui set de sorturi combinat pentru familie poate fi un cadou minunat, dar la fel de placut poate fi si pentru prietenii tai cu copii sau care pregatesc o sedinta foto de Craciun.

Atentie insa, dragi mamici, tatici si prieteni, aceste produse sunt realizate in atelierul designerului pe comanda si ca orice lucru creat manual si cu suflet necesita timp. Deci, ca sa nu te prinda mosul cu sacul gol sau cu lista neterminata, ai ceva timp la dispozitie.

Oricum ai mereu o sansa, pentru mos Nicolae, pentru Valentine’Day, 8 martie, Paste, 1 iunie, si pentru orice aniversare mica sau mare, asemenea obiecte vestimentare sau accesorii pot fi binevenite!

‘Puteti transmite bucurie si placerea de a gati doar prin daruirea acestui set de sorturi de bucatarie drept cadou, si poate fi cu siguranta o idee haioasa de Craciun sau cu ocazia unei aniversari!’ - designer Emilia Ispas, creatorul brandului KIDissue.

Realizate cu mare drag, aceste seturi parinte-copil pot aduce momente de bucurie in petrecerea timpului in familie. Nu este satisfactie mai mare decat sa vezi parintii si bunicii cum rad si copiii cum fac ce le trece prin cap.

Asa le aflam potentialul si cum pot creste implicati si responsabili !