See Buy Bye Bazaar – septembrie 2016

Editia de toamna a bazarului See Buy Bye Garage Sale isi propune sa va incante cu multe surprize in materie de hainute impecabile, in ton cu sezonul racoros ce ne va bate la usa, dar si cu reduceri de pana la 90% la articolele de vara.

Curtea Maison 13 va fi pusa la dispozitie noastra ca loc de servit cateva preparate surpriza pregatite de responsabilii in materie de gusturi bune.

Tot sambata, terasa va fi animata de o multime de animalute fara stapan, de care Asociatia Dog Rescue Shelter se ocupa sa le gaseasca familii dornice de adoptie. Bineinteles ca exista si un stand cu accesorii super cool pentru animale. Banii stransi in urma vanzarilor de accesorii vor fi donati catre asociatie.

Daca ti-am facut catusi de putin pofta, te asteptam sa ne vizitezi sambata, 10 septembrie intre orele 11.oo - 21.oo, str. Dumbrava Rosie nr. 2, zona Gradina Icoanei.

Prietenii nostri:
Rebrand Yourself ★ ChitChat.ro Magazine ★ RomaniaFashion.ro ★ Voyageur Van ★ Ground Zero Beer ★ Dog Rescue Shelter ★ Maison 13 ★ SPC Aircraft ★ Ana Georgescu ★ Photogenica ★ Asociatia Proiectii Alternative

Intrarea este gratuita si se face in limita hainelor de pe umerase, conform programului!
Accesul cu animale este permis.
Pentru mai multe detalii: sbb.bazaar@gmail.com