Sara Anastasia Buzdun, castigatoarea Future Fashion Faces – TURCIA

Sara Anastasia Buzdun s-a intors castigatoare de la concursul Future fashion Faces din Turcia.

Dupa 6 zile de competitie, care au inclus: interviul cu juriul, costum popular, rochie de seara, tinuta rock & roll si tinuta cu tematica alb si rosu (steagul Turciei), Sara a fost declarata cel mai bun model pe categoria sa de varsta, cu titlul Grand Prix supreme.

In concurs s-au aflat peste 40 de copii din Romania, Moldova, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Mongolia, Uzbekistan, Turcia, India, Brazilia, Ukraina, Crimea.

Juriul a fost compus din directorii nationali ai respectivelor tari si agentii de modelling. Sara s-a pregatit timp de 6 saptamani pt acest concurs, iar tinutele sale au fost asigurate de designerii Zaggaro by Andreea Costache si Maria Caterina Imperiale.

In timpul competitiei Sara si-a reprezentat tara cu mandrie si onoare, oferind tuturor participantilor Ciocolata ROM.

De asemenea, tinuta reinterpretata pe care Sara a folosit-o la proba costumuluu national are printate pe ea fotografii cu Mihai Viteazul, Vlad Tepes, Mihai Eminescu si alte personalitati marcante ale istoriei si literaturii noastre, Sara promovand astfel traditiile si cultura noastra, peste hotare.

Din CV-ul Sarei mentionam ca la 6 ani a castigat primul concurs in Grecia, Little Miss world, are peste 40 de reclame pe TV pt branduri ca Ikea, Carrefour, Mega image, E-on, Noriel samd.

A fost model in prezentari de moda pentru designeri romani si internationali la New York, Paris, Milano, Dubai, Moscova, Londra, Tbilisi, Miami si a creat propriul ei parfum pt copii: Sara X Teddy Bear, pe care din perioada pandemiei incearca sa il lanseze in Romania, sperand ca pana la sfarsitul verii 2023 sa reuseasca.