Rochita Ta


SC SILERO CONCEPT SRL

Persoane de contact:

Simona Radu

Adresa:

Str. Gh. Lazar, nr. 8, Bucuresti

Telefon:

0730.041.979

Website:

www.rochitata.ro

Email:
simonar_2005@yahoo.com

Prezentare

Magazinul on-line rochitata.ro s-a nascut din dragoste pentru copii, din dorinta de a oferi fetitelor din Romania lucruri de cea mai buna calitate, vesele si dragute, cu personalitate.Articolele pe care le comercializam sunt importate direct de la furnizori en-gross de produse destinate exclusiv fetitelor, produse apartinand unor renumite brand-uri din USA.

Nu mai este nevoie sa va dati ziua peste cap cautand in magazine produse care sa va satisfaca gusturile si care sa fie o bucurie si o incantare pentru fetita dumneavoastra, cu riscul de a ramane doar cu timpul pierdut.
Noi va oferim cel mai apropiat magazin, chiar la dumneavoastra acasa, unde va puteti bucura de produse exclusiviste, cu un stil unic, care poarta semnatura unor designeri de succes in America si in intreaga lume.

Se apropie un eveniment important din viata familiei si fetitelor dumneavoastra, atunci www.rochitata.ro este aliatul ideal !

Dorim sa primiti exact rochita de care aveti nevoie. In acest scop oferim consultanta inainte de expedierea unui articol catre dumneavoastra. Numai atunci vom fi siguri ca sunteti cu adevarat multumiti si va veti aminti de www.rochitata.ro ori de cate ori doriti sa faceti o bucurie micutei dumneavoastra.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu produse de calitate, pe care le puteti avea acasa in doar 48h, trimiterea coletului catre client realizandu-se imediat dupa lansarea comenzii.

Va asteptam cu drag si va dorim shopping perfect cu www.rochitata.ro !