Papucei lanseaza colectia primavara-vara 2019

Colectia primavara-vara 2019, marcata de semnatura originala Papucei, reuseste sa imbine contrastele si sa le impleteasca in forme tot mai indraznete si tot mai expansive.

Noile modele sunt o provocare lansata atat propriilor ambitii, cat si iubitorilor de frumos, oferind puncte de intalnire si legatura creativitatilor reciproce.

Nuantele cu aer vintage si finisajele cu accente argintii si stralucitoare plaseaza noua colectie intr-un cadru de afinitate cu imaginile unui basm reactualizat, modernizat.

Negru, auriu si antracit sunt culorile accent ale acestei colectii, temperate cu nuante de albastru si verde pastelat.

Folosind pielea naturala ca material de baza, acest sezon va propune cele mai potrivite modele de papucei, accesorii si haine confectionate manual, pentru o primavara si o vara memorabila.

Cu pasiune si creativitate, cu responsabilitate si dedicatie, in atelierul care isi are sediul in orasul Iasi, au fost create nenumarate modele de catre designer-ul Angela Vasiliu.

Combinand metoda de fabricare manuala cu nazuinta catre un design modern si reformator, de-a lungul anilor, Papucei a dezvoltat si a urmat, cu actualizari permanente, un parcurs care este marcat de ambitia de a se detasa de tendintele si formele traditionale de creare si prezentare a ideilor sale.

Continuand parcursul acestor convingeri, Papucei lanseaza linii de dialog cu actualii si potentialii clienti, in dorinta de a stabili o retea de idei intersanjabile, cu potentialul de a stimula creativitatea reciproca.

Designerul propune mai mult decat un stil, pentru ca este impulsionat de mai mult decat oferirea unui stil, ci tot mai mult de oferirea unei oportunitati de regasire a propriului stil.

Prin propunerea unor modele tot mai diverse, tot mai inovatoare ca metoda de fabricare si prezentare, calatorind prin contradictii si diversitati de forme, materialitati si culori, Papucei reuseste sa gaseasca si sa se regaseasca in solutii de reconciliere a instabilitatii formelor prescrise, optand pentru o perfectiune a formei finale mult mai fluida, mult mai incapatoare si prin asta mult mai deschisa.

Fiind una dintre cele mai vechi fabrici private de incaltaminte din Romania de dupa 1989, si incercand sa propuna propriul statement pe plan national, Papucei se afirma, de asemenea, prin participarea la targurile internationale de profil, initial la Milano, apoi la Paris, Dusseldorf, Amsterdam, New York si altele, dar si prin prezenta in magazine din intreaga lume.

photo credits: Iustin Surpanelu