Palarii, caciuli, cape, batice din blana – tendinte feminine toamna / iarna 2013-2014


Toamna / iarna 2013 - 2014 este foarte variata si uluitoare in privinta palariilor pentru femei. De aceasta data accesoriile pentru cap sunt magnifice, nu numai ca ofera caldura in lunile reci, dar sunt sic, la moda si se incadreaza perfect in tinuta pe care o abordezi. Moda de sezon aduce caciuli de blana, berete, cape, caciuli, fesuri, caciuli ushankas, turbane, palarii stil masculin, batice din blana, etc.

Blana este cel mai in voga material folosit pentru sezon.Nu exista un model anume pe care sa-l refuzi. Sunt extravagnate, dar si cuminti, luxuriante si simple, elegante sau clasice si devin accesoriul de prim-plan al sezonului. Desi se comunica des ca aceste podoabe pentru cap merg sau nu merg mana in mana cu bijuteriile, iata ca de aceasta data recomandarea este sa se poarte bijuterii expresive precum cercei si coliere inspirate din stilul bizantin. Aceste caciuli nu lipsesc din colectiile Ralph Lauren, Donna Karan, Michael Kors, Misha Nonoo, Chanel, Max Azria si altii.

Mai mult decat atat, designerii au reinventat esarfa pentru cap, baticul Babushka inspirat din Rusia rece si arata feminin si elegant, fiind confectionate din materiale precum blana, lana. Ermanno Scervino este cel care pune in evidenta baticul din blana, dar si palariile feminine inspirate din segmentul masculin.

Nu lipsesc nici clasicele palarii asimetrice. Priveste colectiile Donna Karan sau Siste by Sibling.