Nunta Mare in Salaj, editia a VIII-a

In curand incepe cel mai mare targ de nunti din Salaj !

Participa si tu, in perioada 8 - 10 martie 2024, la cel mai mare targ de nunti din judetul Salaj, organizat de cotidianul Magazin Salajean la Glamour Events Halls Zalau, in noile sali de evenimente!

Expozanti renumiti din toata Transilvania te asteapta cu reduceri si discount-uri foarte mari + oferte unice, valabile doar la targ!

Vino si tu sa cumperi produsele de care ai nevoie pentru toate evenimentele tale speciale (nunta, botez, majorat, aniversari, evenimente corporate ) + iti faci cumparaturi la super preturi pentru sarbatorile pascale. In plus, vei avea parte si de o serie de degustari gratuite la numeroase produse (prajituri, vin sampanie, aperitive, cocktailuri, etc.).

La Info Point te inscrii gratuit la tombola evenimentului cu premii pe bune, in valoare totala de peste 9.000 euro!

POTI CASTIGA CHIAR TU unul din marile premii: o superba rochie de mireasa oferita de Salonul Mylli's din Oradea, un costum de mire personalizat oferit de KulcsarConf din Cehu Silvaniei + 10 % discount la pachetul de accesorii ales, o bratara din aur oferrita de Bijuteria Onyx din Zalau si o macheta pentru tortul mirilor oferita de cofetaria Refugiul Gurmanzilor din Zalau.Si restul premiilor sunt foarte faine, o sa le gasesti pe toate pe pagina de Facebook a evenimentului Nunta Mare in Salaj!

Programul evenimentului este urmatorul:
Vineri 13:00 - 20:00
Sambata 10:00 - 20:00
Duminica 10:00 – 20:00

INTRAREA ESTE LIBERA!

Pentru detalii suplimentare ne auzim oricand vrei tu la: 0766 308 895 !!!

Nunta Mare in Salaj
Editia a VIII-a
8 - 10 martie 2024
Glamour Events Halls, Zalau, Salaj

Detalii: Nunta Mare in Salaj