NovemBEARD


Miercuri, 27 noiembrie 2013, in locatia Loft din Bulevardul Iancu de Hunedoara 55-57, incepand cu ora 21:00 va avea loc un eveniment inedit, si anume "NovemBEARD".

Totul se va desfasura intr-un scop caritabil ce va avea in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania.
In cadrul evenimentului se va decerna si un premiu pentru Barba Anului in functie de criterii bine stabilite.
In competitie pentru acesta au intrat un numar de peste 100 de barbati cu barba din varii domenii (fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, blogging, design, muzica) si cu varii dimensiuni estetice, culori sau "croiuri" ale barbii.

Dintre cei prezenti in cadrul acestui eveniment inedit, 20 vor scoate pentru licitare cate un obiect cu caracter personal, pe care publicul il poate achiziona printr-o licitatie ce-l va avea ca voice pe Vali Barbulescu.

Banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati intr-un scop caritabil, suma rezultata urmand a se indrepta catre Organizatia "Trebuie Fetesti"

Acest eveniment va fi prezentat de Vali Barbulescu, numele in sine recomandandu-l pentru un astfel de prilej.
Seara pentru a oferi o dimensiune completa cu privire la ceea ce inseamna barbatii cu barba din Romania va oferi si un premiu de "Barba anului".

Acesta va fi oferit de catre binecunoscutele brand-uri: Ben Sherman, Jagermeister, SARTO made to measure, si World Class Fitness Center @Promenada

World Class Fitness Center @Promenada de asemenea va oferi fiecarui barbat cu barba, cool, cu atitudine si cu nonsalanta in outfit, prezent in cadrul evenimentului, un voucher de o saptamana pe care il poate onora cu succes la centrului deschis in Promenada Mall.

In ceea ce priveste latura artistica si muzicala Harlequin Jack va incanta crowd-ul cu acordurile sale & Fields Groove, pentru ca DJ Lazarica sa inchida seara prin fluiditatea beat-urilor de muzica minimal, electro funk si deeptrance.

Artele vizuale dupa cum v-am obisnuit sunt un must pentru evenimentele realizate de catre STUP, in cauza nici de aceasta data nu ne vom abate de la patern provocandu-va la o expozitie de calibru semnata Ionut Cojocaru si intitulata "Beard & Tattoos".

Dress code : Dandy

Un eveniment sustinut de Jagermeister.

Diana Nedea
RSVP : Sava Ionut Daniel
Tel: 0735.896.633
Email: evenimente.stup@gmail.com