Noul magazin al brandului ALESANDRA in Cluj

Designer-ul Alexandra Bucur-Sabau din Cluj, cu brandul propriu Alesandra a deschis si propriul magazin fizic, unde isi dezvaluie fiecare creatie vestimentara si isi intampina clientele si pe oricine este dornic sa-i treaca pragul cu o atmosfera calda, propice unei destainuri despre tinuta ideala.

Ce poti vedea: creatiile pentru sezonul in curs, ideile pentru noul sezon, propuneri pentru evenimentele din viata si posibilitatea de a descoperi tesaturi si croiuri specific stilului designer-ului.

Descoperi de la intrare ospitalitatea si prospetimea tineretii brandului si experientei fiecarei taieturi, cusaturi si concept design.

Pe langa produsele finite, pret-a-porter, prezente in magazin, poti beneficia si de serviciile:
- tinute vestimentare cu design si marimi personalizate;
- produse din colectiile proprii realizate pe marimi personalizate;
- sesiuni de consultatii si styling;
- servicii sedinte foto si campanii marketing all-inclusive (concept artistic, tinute vestimentare, stilist, fotograf, videograf, decor, model, influencer, make-up, hair)
Si
- un curs de design vestimentar si styling.

In PLUS, o idee MINUNATA si BINEVENITA pentru un oras vibrant, cu multi tineri, multicultural vine in SPRIJINUL tuturor: %%%% Discounturi %%%%.

Cum ?!

Pe baza carnetului de student sau elev BRANDUL ofera 10 % reducere la cumparaturiile din magazin.

Si, IMPORTANT:

Magazinul ALESANDRA FASHION DESIGN se gaseste in cartierul FLORESTI, pe strada Teilor la numarul 13 E, Cluj.

Cu mare bucurie, designerul si staff-ul sunt mereu alaturi cu raspunsuri, solutii, idei si sfaturi de LUNI pana VINERI de la orele 11:00 pana la 19:00.

Spor la cumparaturi si curaj in a-I cauta si gasi: online , fizic si social media !