MySweetLady by Cristina Predea


MySweetLady by Cristina Predea

Adresa:

Str. Libertatii, nr. 26 A
Mangalia - Constanta

Telefon:

0735 857 614

Website:

www.mysweetlady.ro

Facebook:

Mysweetlady.ro

Email:
cristina.predea@gmail.com

Prezentare

Pe Cristina Predea o gasim mereu in altelierul ei de creatie cu creionul, cariocile sau centimetru in mana. Ii place sa creeze tinute unicat, handmade, dar si mini serii pentru doamne si domnisoare. In colectiile ei predomina stilul casual si stilul office, deoarece doreste sa evidentieze feminitatea atat la locul de munca, cat si in timpul liber.

Nascuta in Satu Mare, in luna februarie 1978, Cristinei i-a placut inca de tanara sa creeze haine. Nu stia foarte bine sa deseneze, dar orice model crea in minte, il tranforma imediat in produs finit. A inceput timid, dar pe masura ce a capatat experienta, a devenit cautata de forte multe doamne pentru a le imbraca.

Cu ceva timp in urma s-a hotarat sa urmeze cursuri de specialitate, unde si-a completat cunostintele legate de designul vestimentar. Temele alese de ea pentru diploma au fost: Geometrics si Stilul Pin-Up.

Stilul Geometrics se regaseste in colectia actuala, pe acesta l-a ales pentru taieturile potrivite care scot in evidenta feminitatea si subtiaza acolo unde trebuie.

Stilul Pin-Up se regaseste si el in aceste colectii: pantalonii scurti caracteristici stilului, camasile legate in talie, ca in anii ‘50-60 sau purtate in pantaloni.

Ca si o desavarsire a stilului sau, Cristina a ales sa creeze sub brandul “ MySweetLady”.

Timpul scurt nu reuseste sa concretizeze dorintele si nevoile tale vestimentare ?

Acorda 5 minute din timpul tau pentru a descoperi “MySweetLady” si secretul unei tinute de succes: ingredientul principal este increderea de sine, iar daca la acesta adaugam tesaturi fine, cusaturi atent lucrate si croiuri bine alese sa evidentieze orice silueta, putem spune ca am gasit “reteta” unei tinute memorabile !

Speram ca ideile noastre te vor inspira si intr-o zi vom deveni una din optiunile tale in materie de moda, atat online, cat si in magazinele de desfacere !