MURMUR, brand-ul romanesc preferat al celebritatilor de la Hollywood, lanseaza colectia S/S ’23 printr-o premiera absoluta pentru fashion-ul romanesc

MURMUR, brand-ul romanesc preferat al celebritatilor de la Hollywood, prezinta noua colectie printr-o premiera absoluta pentru fashion-ul romanesc.

MURMUR inoveaza intersectia dintre moda si tehnologie printr-o experienta de live shopping direct de pe podium.

MURMUR, brand-ul românesc de moda care a atras atentia numelor mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Beyonce, Madonna si Kardashians, aduce moda mai aproape de consumatori prin intermediul conceptului inovator de live shopping - o tehnologie de ultima generatie care permite cumpararea in timp real a tinutelor expuse pe podium din orice colt al lumii.

Un demers in premiera in Romania, live shopping-ul MURMUR va permite consumatorilor sa urmareasca in timp real evenimentul de lansare a noii colectii Spring/Summer ‘23 si sa achizitioneze produsele preferate asa cum apar ele pe podium, in timpul defilarii. Pe parcursul evenimentului, atat participantii cat si cei de acasa vor urmari un concept special de prezentare, ce reuneste elementele de scenografie, lumini si tehnologie sub acelaai manifest: o colectie despre feminitate si senzualitate, in acceptia MURMUR.

"La MURMUR, moda si tehnologia se completeaza reciproc intr-un mod creativ, unic, astfel incat sa ofere consumatorilor o experienta personalizata si interactiva, care celebreaza feminitatea in toate ipostazele sale. Prin acest demers, ne dorim sa schimbam perceptia asupra modei ca element de nisa - doar pentru anumite ocazii sau categorii demografice. Vrem sa fie la indemana tuturor celor care apreciaza arta si frumusetea, iar acum tehnologia ne permite sa aducem moda mai aproape de consumatori decat oricand inainte." - Andreea Badala, Head of Design MURMUR.

Spring/Summer '23 este o colectie ce reuneste piese-semnatura, precum fustele, rochiile si corsetele iconice purtate de vedete, piese esentiale, de tip tricouri cu imprimeu specific MURMUR si colanti, dar si piese cu totul noi, ce ating prin croieli feminine si cromatica light zona de cocktail, seara, dar si bridal.

foto: David Dorohoianu

Inovand experienta cumparaturilor online, live shopping-ul ofera utilizatorilor o platforma prin care pot interactiona in timp real, depasind astfel experienta clasica de shopping online. Prin tehnologia realizata de compania romaneasca Streams.live, utilizatorii au posibilitatea de a lasa comentarii si de a primi raspunsuri imediate, de a primi recomandari de styling si de a accesa informatii detaliate despre produs, care ii vor ghida in deciziile lor de cumparare.

"Experienta noastra arata ca sesiunile de live shopping genereaza o rata de conversie de aproximativ 10%, de 5 ori mai mare decat media de 2% a comertului electronic clasic. Live shopping-ul ofera o experienta de cumparare interactiva, care imbina avantajele cumparaturilor in magazin cu cele ale comertului electronic. Asta ne spun anii de colaborare cu numeroase branduri cu prezenta atat locala, cat si internationala, precum Answear, Samsung, Kärcher, Dacia, Tazz, Babyliss, Mayoral, Liz Earle, Valmont Cosmetics sau L'Oreal.” citat Mihai Manescu, Customer Success Manager Streams.live

Pe 25 aprilie, incepand cu ora 21:30, colectia Spring/Summer '23 va fi prezentata printr-un fashion show inedit ce va avea loc la restaurantul Kong din Bucuresti si va fi transmisa in direct pe site-ul MURMUR: www.murmur.ro.

Mai multe informatii despre evenimentul de live shopping veti gasi aici: MURMUR - SS23 Fashion Show Live Shopping https://fb.me/e/SsB6DHRE

Partenerii evenimentului: Streams.live, Kong, Endorphin Lab, Tanqueray.