Moda pe indelete – Summer Edition

Sambata si Duminica 24 -25 mai, intre orele 12:00 – 18:00, la Dianei 4, Piata Rosetti, esti asteptata la o sesiune de cumparaturi dedicata tuturor iubitoarelor de frumos. Cu sprijinu gazdei noastre Dianei 4, Avon Romania, Demmers Teehaus si City Shop - tineri designeri romani, top vintage stores, top accessories designers si jewelery designers organizam cel mai inovativ targ de moda la inceput de vara.

Adaptate la noile trenduri si special create pentru MODĂ PE ÎNDELETE & SUMMER EDITION colectiile de haine si accesorii sunt pline de culoare pentru a-ti improspata garderoba la inceput de sezon.

Incaltamintea in culori vesele pentru o vara plina de energie pot constitui un bun motiv pentru a ne trece pragul.

Pentru ca asteptam cu nerabdare zilele insorite de vacanta ,iti pregatim un colt racoros si ultra chic ,unde poti savura un pahar de cei cu gheata sau o inghetata delicioasa de capsuni,alaturi de prietenele tale shopaholice.

Hai la noi targ ,te astepata discounturi spectaculoase ,sedinte de make-up sau hair-styling ,dar si un prieten special care iti transforma hainele vechi in vouchere pentru urmatoarele cumparaturi!!!!

HE HE HE STAY TUNED!!!

Accesul la eveniment este gratuit.

Mai multe informatii despre Targul Moda pe indelete gasiti pe https://www.facebook.com/ModaPeIndelete